Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] problem po dodaniu itemów do navicat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za każdym razem gdy dodaje do navicatu zbroje mam błąd connection refused, w navicacie dobrze mi dodaje nie ma zadnego bledu tabelki czyscilem w czym rzecz ? pliki 2010 kaszanka.pl

Opublikowano

@up

naprawilem wszystkie tabele w dziale Player, teraz po wlaczeniu serwera mam tak :

connect: Connection refused

connect: Connection timed out

a w lancherze "Zostaniesz polaczony z serwerem"

tak juz pol h... odpalam przez MC 2010 ip dobre w serverimfo problem w tym ze roota nie rozpakowywalem i tyle :P ale zawsze dzialalo .. teraz to nawet wejsc nie chce portmap odpalony ...

jak cus to nie umiem nic kompletnie nic robic przy cliencie tzn rozpakowywac itp moglby ktos to zrobic?? ten root ?

5.37.82.117 ip serwera

Opublikowano

@up

naprawilem wszystkie tabele w dziale Player, teraz po wlaczeniu serwera mam tak :

connect: Connection refused

a w lancherze "Zostaniesz polaczony z serwerem"

tak juz pol h... odpalam przez MC 2010 ip dobre w serverimfo problem w tym ze roota nie rozpakowywalem i tyle :P ale zawsze dzialalo .. teraz to nawet wejsc nie chce portmap odpalony ...

czy ty masz server pliki 2010 ? lub 2008 ?? ....

http://www.mpcforum.pl/topic/347801-szukam-kogos-kto-mi-rozpakujezapakujeedytuje-pliki/

Opublikowano

nie bylo zadnego bledu odpalilem serwer tzn zrobilem reboota i nie mam zadnego connection refused

jest Connect: Network is Unreachable dalej nie moge wbic na cliencie

Opublikowano

wiem! wszedlem w tabele Account i tam byl blad! table Crashed byly :< zaraz je naprawie i zobacze co z tego bedzie

PROBLEM ROZWIAZANY CHODZILO O TABELKI ACCOUNT ! Z GORY DZIEKUJE ZA CHECI ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...