Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Doskonali" moderatorzy w dziale minecraft

cichyiti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli się nie mylę użytkownik musi się dostosować do regulaminu a moderatorzy i kid moderatorzy powinni sprawdzać czy tematy i posty są zgodne z regulaminem głównym i lokalnym ale w dziale minecraft tak nie jest gdyż użytkownik daje link na MakinWasLubi.pl modzi podpinają ten temat i nikt na nic nie zwraca uwagi. Już czekam aż GM będzie spamował mi na PW reklamą konkurencyjnego forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/554054-program-net-modcraft-v09-instalacja-modowtexture-packow/

1330007971-U359964.png

Opublikowano

storna "MakinWasLubi.pl" wskakuje , gdy użyte jest jakieś słowo , które jest objęte na tym forum cenzura

<_<

Jest kilka takich słów -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/557112-bug-z-pisaniem/

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Chodzi o to, że "g0rn" jest częścią nazwy konkurencyjnego forum, które było tutaj bardzo często reklamowane i dlatego jego nazwa została ocenzurowana.

Nie jest to żaden błąd, tym bardziej że "g0rn" nie jest używanym wyrażeniem,

tak więc jego zamiana na "MPC" nie utrudnia komunikowania się na forum.

Na początku szukać, potem mówić. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mi tu chodzi o to ze jest tam link na a d f . l y ale moderatorzy na to nic nawet podpinają ten temat

1330007971-U359964.png

Admin Cienia
Opublikowano

mi tu chodzi o to ze jest tam link na a d f . l y ale moderatorzy na to nic nawet podpinają ten temat

W takim przypadku moderator powinien usunąć link z "a d f . l y" ponieważ jest nieregulaminowy.

Być może modzi przeoczyli go, każdemu zdarza się popełnić błąd.

Poprawiłem już temat, który podałeś i pozostał jedynie bezpośredni link do downloadu.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...