Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Surival+frakcje CharismeServer

songo5441

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest zje*any w h*j ledwo sie zrespiłem to sie juz na mnie wszyscy s pięściami rzucili, tam nie ma gry to jest survival nie zby cos budowac tylko zeby przeżyc walke.... jeden z najgorszych serweów na jakich grałem

Opublikowano

survival + frakcje nic dziwnego ze sie zucili gracze maja takie prawo tak samo ty masz takie prawo a pozatym na spawnie pvp nie ma musiales wyjsc za no-pvp

Opublikowano

Najgorszy serwer na jakim grałem...

Tylko jeden admin ma czas, reszta nic nie pomaga.

Widać, admini za kase :)

Do kosza z tym gównem, oby ci jakiś cheater rozwalił serwa, bo psujesz reputacje całego mpcforum i minecraft'a !

Opublikowano

Teraz to już żaden admin nie pomaga, był jeden taki, ale już nie gra... Nwm czemu.. W każdym razie już nie odpowiadam na ten temat, tragizm i tyle;]

Opublikowano

Dodajcie sloty bo jest FULL

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

sloty dam jak będzie admin hostingu, a tak wgl assasin czy ty nie jesteś risen? admin który dostał kick z adminów? Już wiem czemu tak piszesz. Bo mi sie wydaje że każdy się stara pomagać graczom!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...