Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktos na metin2united ze mna?

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do gry w metin2united.com

Plusy:

-bedzie gildia

-mam serwer ts3

-wojny

-wspolna zabawa

-porządny serwer

Moje gg 6644243.

Niestety nie mam innego wyjscia. Olewam polskie privy bo to dno. Na tym forum pamietam jestem od 2008 roku kiedy serwerow bylo malo, ale za to przyjemnie sie gralo. Nie bylo nowych map, malo kto mial skille na G, ludzie robili bony na nieumarlych do pvp.

To co sie teraz dzieje to smiech na sali. Na plikach 2008 zanim opublikowano dmg hacka i 1hit killera gra byla znakomita i sprawiala przyjemnosc.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Pamiętam że chyba na tym serwerze grałem... wbiłem 86lv i serwer już nie działał.

To jest turecki serw ?

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Serwer ten stal sie najwiekszym syfem. I lepsze sa juz polskie syfy typu xenox albo imetin czy pandora.

Na wszystkich 3 serwach graja sami tak zwani mallerzy co znaczy ze kupuja bony w is i maja np 1000 na ludzi w mieczu. Dlatego gra tam stracila sens jak ktoa chce to pomoge zaczac gre bo sam juz nie gram a znam bardzo dobry sposob na yang.

Serwer ten stal sie najwiekszym syfem. I lepsze sa juz polskie syfy typu xenox albo imetin czy pandora.

Na wszystkich 3 serwach graja sami tak zwani mallerzy co znaczy ze kupuja bony w is i maja np 1000 na ludzi w mieczu. Dlatego gra tam stracila sens jak ktoa chce to pomoge zaczac gre bo sam juz nie gram a znam bardzo dobry sposob na yang.

@ps

Nie wygrasz zadnej wojny jak nie kupisz eq w is. Nawet jak bedzie mial pro sklad to wpadnie jeden rumun z bonami z is i wszystkich was zjedzie na 2 hity.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...