Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nemexis HQ combo

Hardkor97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli dostałbyś bana to na perma... tylko chat bany(nie wiem jak z bugami) są na określoną ilość czasu

Opublikowano

Trochę za duże to combo, jak masz jakieś dowody że grałeś uczciwie, np. filmik jak to wbijasz to bana nie dostaniesz.

Opublikowano

dobra dzięki teraz tylko muszę się dowiedzieć czy można dostać bana za 45 combo na nemexis.

up@ niestety nie mam.. ;/

Nie dostaniesz bana... Nawet jak dostaniesz reporta sprawdzą ci logi/czy nie masz na kompie hacków jak grałeś uczciwie to bana nie będzie... Dużo osob ma kosmiczne Combo na różnych mapkach i bana nie dostają jeżeli wbijają to uczciwie.Jak będzie report to duża szansa że bana nie dostaniesz chociaż według mnie wbicie 45 combo musiałbyś chyba sam grac i ogarniać zeby np w tym tunelu wszystkich wybijac w szybkim tempie zeby combo utrzymac co dla mnie jest niemozliwe

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nie mam hacków a nick to NoHack95PL

Masz jeden report ale nie za combo nie wiem czy jesteś świadom tego reporta

wygląda to tak http://screenshooter.net/6484526/bhrbavm

Koles zreportował cie za to że rzekomo bot do ciebie strzelał ale ty nie traciłeś hp.Koles napisał coś ze wbiłeś CSMa w 26 dni i podejrzewa ze masz vip hacka

tutaj jakis filmik zrobił

http://www.youtube.com/watch?v=X3aEWj0YIC0&feature=youtu.be

ale nie dostaniesz za to bana bo koleś ma śliwe na oku jeżeli coś tutaj widzi bot ciebie nie trafił więc nie ma mowy żeby raport był jakiś niebezpieczny.

Chyba że faktycznie używałeś vip hacka.Moga ci przeskanowac folder z grą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

a niech skanują. Nigdy nie używałem żadnych hacków a ta sprawa z tym reportem który osądza mnie o vipa jest już teoretycznie zamknięty bo gadałem z adminem to powiedział że bana za to nie dostane.

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

no to co? zamykamy temat czy masz jeszcze pytania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...