Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Veigar

Truskawen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż mam problem z Veigarem - nie wiem, jakie przedmioty mu kupowac itp. Czy może mi ktoś podać/napisać poradnik dotyczący tej oto postaci? Będe wdzięczny.

P.S: Czy ten poradnik jest dobry dla Veigara?

Opublikowano

No ten poradnik nie jest zły, ale z pażdziernika, troche stary

Jeżeli chodzi o styl gry to za bardzo nic się nie zmieniło od października.

Opublikowano

duzo veigarem nie gralem nawet go nie mam ale jest niezwykle pomocny w teamie. pamietaj o last hitowaniu z Q kazdy zabity minion z Q dodaje ci na stale 1ap a wrog 5ap.

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz co kupować poszukaj w google " Veiagr build" np na mobafire albo solo mid. Jak znajdziesz na np. mobafire to popatrz po prawej stronie na builda z który ma najwięcej %. I tam masz itemy jakie kupować, jakie runy kupić, spelle jakie wybrać, i inne... np. +/-, jakie skille, combosy itp.

beznazwy3mg.png
Opublikowano

@up :

masz racje to typowy mag rzucasz all skile albo masz fraga albo deda - ale trzeba nim pograc - latwo jest zestunowac ale przy btym trzeba dobrze rzucic skill po nogo przeciwnika :)

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Poradnik jest dobry.

Jedyne co się zmieniło to masterki.

Więc masterki tylko musisz sam ułożyć.

I możesz grać.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

sorcerers-shoes.pngdeathfire-grasp.pngrabadons-deathcap.pngzhonyas-hourglass.pngvoid-staff.pngrod-of-ages.png to jest normalny build na veigara ,

sorcerers-shoes.pngrabadons-deathcap.pngarchangels-staff.pngarchangels-staff.pngarchangels-staff.pngarchangels-staff.png jeśli jestes nafeedowany w 3 dupy , masz z tymi itemami ok. 1,1k ap - 1 hit z ulta ^^

01126666380217922511.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...