Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa mi ECC 5.2

piotr111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W folderze config.cfg ( odtworzyłem go w notatniku ) zmieniłem bind "Ins" bind "Del" bind "End" na bind "Ins" "disconnect" i mi nie działa ECC 5.2. Widziałem posta 1 użytkownika i mu działało a mi nie :/ Jeżeli ktoś może to niech napiszę instrukcję jak uruchomić ECC 5.2 bo podobno gdy wejdzie się na cs'a to wyskakuję takie okno co się aktywuję ten Aimbot itp. (cały ECC 5.2) pomoże ktoś ? Mam patch V23 jak inni użytkownicy już mówili. I napiszcie co i gdzie zmienić. Z góry dzięki !!

Zbieram minusy !!

Opublikowano

Vista?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Podaj system , ale na początku pobierz od nowa cfg cheata ..

Co do cfg - podeslij mi link z wrzuconym na jakis hosting postaram Ci sie go "przerobic" jak będziesz chciał bindy pozmieniac itp .

Opublikowano

Jak Windows Vista to się nie dziwię ;) Najlepiej zrób tak : rozpakuj ECC 5.2 włącz ECC 5.2 włącz cs (oczywiście skrótem patcha V23) i graj jak zamknie się to okienko to tak musi być bo tak mi się też robi że znika okienko i mi działa. Akurat ja musiałem ściągam patch V23 bo mi nie działało na tych nowszych.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Po co drugi taki temat?

http://www.mpcforum.pl/topic/557683-dlaczego-gdy-klikam-klawisz-insert-to-cheat-ecc-52-nie-dziala/

cls

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...