Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generowanie Terenu [Pyt]

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, mam pewną prośbę. Otóż teraźniejszy generator map kompletnie mi się nie podoba. Jakieś beznadziejne góry (w porównaniu do wcześniejszych dla mnie są beznadziejne), jakieś puste sawanny, lub zalesione tereny. We wcześniejszych wersjach było to naprawdę ładnie wszystko co się generowało było piękne. Teraz dla mnie to "pf, kurwa niech będzie.." A wcześniej "O jeny.. ale zajebisty świat mi się wygenerował". Tak więc jeśli umie ktoś wygenerować mapkę, która była no nie wiem za czasów alphy (chyba tak to się pisze), lub coś podobnego do terenu tych "youtuberów", którzy grali za czasów alphy lub troche większym,to bardzo prosiłbym Was o wstawienie go. Mi się to podobało jak jeszcze było po kilka sztuk węgla w złożu, żeby znaleźć glinę trzeba było "stawać na głowie" itp.

Ps. Chodzi mi o taki teren, który JJayJoker miał wygenerowany w sezonie pierwszym. Mniej więcej coś takiego :).

Ps2. Nie chcę save'a JJayJokera! Tzn jeśli już to taki sam świat, który sam sobie wygenerował, a nie taki z budowalmi...

Ps3. Daję łapki itd, kto co chce!

Pozdrawiam,

Abs025

Opublikowano

łap seeda z epic górami: 4901151361265982288

licze na suba na yt link w sygnaturze

ps. seed na 1.1

Opublikowano

Programik MCEdit. Lecz musisz się nauczyć jego obsługi, a jak ci się ten pomysł nie podoba to jest dużo mapek i seedów z epickimi budowlami, drzewami, górami.

@Edit Zmien te kolory na bardziej czytelne bo ledwie to ROZCZYTAŁEM.

@Edit2 Możesz też pobrać starą wersje minecrafta wziąść seed JJayJokera w sezonie pierwszym i wygenerować świat potem przenieść mapę na najnowszą wersję.

Opublikowano

Minecraft Version Changer, ustawiasz alphe idziesz gdzieś daleko w każdą stronę, znowu ustawiasz 1.1 i grasz ;p

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano
Minecraft Version Changer, ustawiasz alphe idziesz gdzieś daleko w każdą stronę, znowu ustawiasz 1.1 i grasz ;p

Jak ustawie np Beta 1,3, to będzie tak jak za beta 1,3. czyli nie bedzie mozliwosci np zrobienia tloków itd?

Opublikowano

Jak ustawie np Beta 1,3, to będzie tak jak za beta 1,3. czyli nie bedzie mozliwosci np zrobienia tloków itd?

zmieniasz wersje mc na np 1.3 i szukasz miejsca gdzie chcesz mieszkac

pozniej zmieniasz na najnowasza /forceup i grasz na tej mapie na normalnym mc

o to mu chodzilo

6rlpEiq.gif

Opublikowano

XRobertXPL

Jongju22 - Admi

Dzięki chłopaki, już wszystko mi ładnie śmiga :P Łapcie Lubie,.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...