Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Mega zarobek

REMOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić filmik z tymi darmowymi ND? ;> Chodzi mi o to jak wypełnia pierwszą lepszą ankiete i otrzymuje te ND, bo coś mi sie nie chce wierzyć.. ;p

Opublikowano

dzięki, jak macie inne pomysły na zarobek to podawajcie a za zgodą dodam do tuTa wraz z nickiem autora.

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Jeszcze troche dobrym zarobkiem (ale czasochłonnym) jest robienie cp 37 za jego zrobienie można 13k dostawac ;p

sygnaflippy.png
Opublikowano

ok, dadam jak będe miał czas bo jestem ciągle u swojej dziweczyny ponieważ jest chora

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Glaceron, można robić lody.Pozdrawiam

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

1 miech temu pudło na avalonie było za 3.8kk a teraz 6.5 ??? Śmieszny jesteś 3.8kk to kosztowało w wakacje 2011 a teraz kosztuje 5kk wiec niepisz głupot ... Ale nawet sie zgadza 2 lata temu pudło to 1kk a teraz 5kk ale jaki 1 miesiąc temu człowieku zanim napiszesz takie głupoty dobrze się zastanów i zobacz na ceny na nb i sklepach ...

Opublikowano

tak? to niby czemu jak pisałem miech temu ,, kupie pudło sp 4kk " to odrazu miałem odp. a teraz ludzie pisali sell pudło 6kk i szło w kilka minut. więc jak nie wiesz to może nie pisz czegoś.

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

Dodałem do spisu nowe sposoby, Aktualizacja 21.02.2012r

Przepraszam za Duble Post.

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

@REF

up dodam do spisu po 19 bo nie mam czasu

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Opublikowano

fajny fajny. polecam dodać tak jak pisał kolega wyżej czyli drop na glaca ( bazyle i enkidy )

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Dobrym, sposobem lecz trzeba miec szczęście jest dropienie eq na glacy i hazardowania jej, jak wejdzie na u5-7 jest dosc spory zarobek. Można też kupowac itemy u 0 -1 -2 na nb i również hazardowac. Napisz jeszcze, że można hurtowo kupowac rzeczy z nm w grze i sprzedawac drożej, ale do tego trzeba miec sporo kaski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...