Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bug na postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ kolega grał na moim serwie i gdy chciał sie przenieść pierscieniem tp ja w tym samym czasie wpisywałem reload q . Logneło nas obu z czym że ja sie normalnie potem zalogowałem a on jak sie zalogował nie moze przywołać konia ani sie nigdzie przenieść ja tez nie moge go przenieść komendą na inną mape . Przeniosłem go navi catem do m1 lecz nic to nie dało . Wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

A próbowałeś w Map_index zmienić na 41 i kordy do m1? ;-)

Najlepiej zrób nową postać idz nią do m1 i przepisz z niej kordy x,y ;-) i zmieniasz kordy tej zbugowanej ;x

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

pomogło . Ej a podpowiesz mi jakie te foldery mają byś w ftp odpowiedzialne za kazde ch ? bo ja tam mam takie jak " auth" "db" "game" "game99" "logs" "share" i kilka pojedyńczych pliczków .

Opublikowano

no wlasnie a ja nie mam ch2 ch3 ch4 to co nie mam wgrane do serwa 4 ch ? bo przy odpalaniu serwa jest pytanie ile ch chce odpalić .

@EDIT

Teraz druga postac wie ktos od czego to moze byc ? Nic nie mogę zrobić tylko chodzic ittp po jednej mapie na pierscien tp nie moge nacisnac poniewaz wyskakuje jakis komunikat nie wiem jaki bo po chinsku niestety nie spolszczone wszystko widocznie nie moge nawet zalozyc pieczęci nic .

@Edit2

i zaden quest nie dziala jak sie tak stanie .

Opublikowano

refff podpowie ktoś jak to naprawić ? czy moze lepiej rozpakować kopie i podmienić plik z mapkami i questami no i baze danych .

up wiem jak działa edytowałem questa i musiałem wpisać quest działał a wiec podejrzewa cos innego mam taki efekt jak by mi sie wszystkie questy naraz wieszały . Myślałem ze za mało ramu na serwer ale dałem 500 wiecej i to samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...