Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co można w AutoIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Wszystkim !!

Mam do was pytanie . Co większego można napisać w AutoIT , opórcz typowych Patcherów do Metina^^

Za każdą wypowiedź na temat daje Lajka

07395673550926057627.png

www.kociol-works.xaa.pl
Opublikowano

@up

no...raczej nie. OS(czystego, na oryginalnym Au, od podstaw) w tym nie napiszesz.

lrn2search func

lrn2google

lrn2wikipedia

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

AutoIT jest prostym językiem skryptowym, można w nim napisać niemalże wszystko, mówiąc wszystko myślę ,że w 65% przypadków jest to mniej wygodne niż w CPP czy innym języku.

Weteran
Opublikowano

Jeżeli masz zamiar wykonać jakiś poważny projekt, który chciałbyś opublikować

i zarabiać na nim to AutoIt nie polecam.

W nim możesz napisać proste(zależy jak to ktoś rozumie) skrypty, ale

jak już powiedziałem, do "wynalazków" się nie nadaje ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Napisać można naprawdę bardzo dużo ale licz się z tym ze jest wolniejszy od C++ jakies ...bardzo bardzo bardzo duzo razy :P

Przykładowo jakas gre w 3d tez mozna zrobic , irrlicht.au3 do tego posluzy i widzialem juz jedna nawet ze statkiem sie plywalo ;)

Jak chcesz to nawet jakies rpg(pisalem kiedys chcesz to Ci podrzuce - pw w razie co) , komunikatory, odtwarzacze filmow czy muzyki ,gry itd. da się :)

Opublikowano

W perspektywie twoich horyzontów da się wszystko w nim napisać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

LOL. Google w pierwszej kolejności kieruje do MPC, a dopiero potem do wikiźródeł, po googlowaniu fragmentów II Pieśni Boskiej Komendi...

@TOPIC

Boty do NIE-FLASHOWYCH gier browserowych.

"Ślepe" boty opierające się na klikaniu myszką/klawiaturą co X sekund.

Pół-ślepe boty wyszukujące pojedyncze piksele w grach 2D ( chociaż z odrobiną gimnastyki i do 3D da radę ).

Ostatnio, na szybcika, sam napisałem mini-bota do bety Diablo 3, kilkadziesiąt itemków mi wyfarmił, więc wiesz, coś tam da radę. ( CE + WPE in progress )

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Co potrafi AutoIt można by wymieniać bez końca (praktycznie to z końcem, ale długo by to trwało), lepiej napisz co chciałbyś móc pisać, a my Ci napiszemy czy AutoIt się do tego nadaję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...