Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1000 slotów DEDYK Matrixxcrft no hamahi no premium 24/7

matrixx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUZ WYSTARTOWAL ZAPRASZAMY

MATRIXXCRAFT

Szukasz na ktorym sie nie zawiedziesz?? to wlasnie dla ciebie serwer Matrixxcrft stoi na profesjonalnym

serwerze dedykowanym! juz teraz wejdz i ciesz sie gra! na najlepszym serwerze fb-rp.

SERVER MA ROK I 40 ZAUFANYCH GRACZY CODZIENNIe WBIJAJCYCH !!

danetechnicznek.png

RAM:
15gb

PROCESOR:
Procesory Intel? Core? i7

LACZE:
100
mb/s

HOST:
Dedykowany

informacjey.png

Potwory- OFF-Tylko Na arenie on

Zwierzeta- ON

Ip serwera:

89.79.201.47

Dynamiczna Mapa:

Typ serwera:

fb-rp

administracjaw.png

Mati560-ZALOZYCIEL

Usmiechniety-Modertor

SzTyB3R-Moderator

pluginynapis.png

pluginyy.png

komendyorazwarpy.png

Komendy:

/money - stan portfela

/jobs browse - dostepne prace

/jobs join - dolaczenie do danej
pracy
max 1

/cprivate - Zablokowanie skrzyni/drzwi itp

/sethome - Ustawienia miejsca domu

/home - gdy ustawiles miejsce
domu
przeniesie cie do niego

/spawn - teleport na miejsce spawna

/ma j matrixxrena -EVENt z nagrodami na moby

Warpy:

/WARP LISTA

I WSZYTSKIE WARPY SA

dzialki.png

40X40

SCREENY Z MAPKI

post-416180-0-88445400-1323521779_thumb.pngpost-416180-0-46157100-1323521824_thumb.png

AKTUALNIE GRA 20 OSÓB

Opublikowano

i????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Uwaga wszyscy !!!

Admin nie dość że ma co najwyżej 11 lat. (Ortografia to wskazuje ...)

To jeszcze mnie zbanował że kopałem pod siebie więc pogratulować adminowi!!

Opublikowano

powiem to tak serwer nie polecam admin Mati to całkiem dziecko NEO ma 10 lat jak nie mniej ortografia itd... się chlania ja mu pisze ze złe zapisał na tabliczce DZIŁKI zamiast DZIAŁKI (groził mi banem) zapisałem mu ze nie działa Spawn ani warp i go wyśmiałem jak każdego dzieciaka który tego nie umie ustawić i po kilku sek dostałem bana a niby podobno złamałem regulamin a nic tam nie pisało

NIE POLECAM TEGO SERWERA DZIECKO ZA NIC BANUJE

@edytowałem bo chciałem doc poprawić ;p

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

HAHA rozmiesza mnie ten koment up++} Nie polec server bo dostalem ban za zlmanie regulaminu ??? I sie jeszce dziwisz

CYTUJE ;

Uwaga wszyscy !!!

Admin nie dość że ma co najwyżej 11 lat. (Ortografia to wskazuje ...)

To jeszcze mnie zbanował że kopałem pod siebie więc pogratulować adminowi!!

x

< HAHAH MIAl fly hack i x ray bo co sekune Znajdowal diamnety

Użytkownik Demonox edytował ten post dziś, 20:39

I jeszce sie dziwi

Opublikowano

widzę po twoim piśmie ze jesteś niezłym dzieckiem a mi jak udowodnisz z tym banem hmm ? morze ze złamałem regulamin hmmm ? a nic tam nie było zapisane i ps : na serwie masz zajebiste orto gratulacje

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

Matrix trolu !

Bylem na poziomie 60 i nie znalazłem diamentów !! Tylko 4 sztuki żelaza.

A sądząc po twoim piśmie nie nadajesz się na administratora.

Flyhacka nie mam i nigdy nie mialem !!

Servera nie polecam !!

Opublikowano

@CoMpLeTeR

>.< Nie ma to jak napisać, że ktoś ma zajebiste orto i samemu napisać "morze ze złamałem regulamin hmmm" >.< Nie no, porażka ;P

Na serwerze nie zagram, admini mają nie więcej niż 10 lat ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ortografia została poprawiona na serverze zapraszamy !!

up@ Admin szybko pisze i Popełnia błędy Takie Komentarze ze Admin ma 10 lat piszą ci co dostali bana albo Kradli Jezeli wy nie bendzecie Krasc wtedy admin nie bnedzie banowal

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...