Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Rombot pod wersje 4.0.8

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało mi się wreszcie zaktualizować bota proszę o to link:

http://www63.zippysh...75561/file.html

scan;

https://www.virustot...sis/1329416713/

PAMIĘTAJCIE PRAWIE KAŻDY BOT CHEAT MA WIRUSY.

Pamiętajcie aby skopiować folder scripts/rom/devtools/ingamefunction - ingamefunction kopiujemy do swojego folderu z addonami.

oraz aby utworzyć plik z nickiem swojej postaci: scripts/rom/profiles/ i tam podmieniamy plik z nickiem.

Opublikowano

@up wkleiłeś ingamefunction do folderu z romem/inferface/AddOns?

Jeśli pomogłem daj Lubie To :)

Ninja_Signature_by_Repaereth.png

Opublikowano

skorpion28 z tego co zrozumiałem tu pisze że nie masz przypisanego klawisza na pokazanie okna gildii/tytułu może przestawiałeś coś na inny klawisz. Zobacz, jak to nie będzie to to już nie mam pomysłu.

Jeśli pomogłem daj Lubie To :)

Ninja_Signature_by_Repaereth.png

Opublikowano

Niestety nic.. Nie wiem, może zły plik dałem na nick postaci. Nick zastąpiłem plik o nazwie "Default" (czy jakoś tak). Dodam, że odpalam przez rombot (okienko z pustymi polami).Nie wiem czy to dobrze ale w folderze Profiles mam 2 pliki, a w poprzedniej wersji miałem 3.

@EDIT: Może powiem jak ja to robie:P Otóż włączam roma, loguje, ide na farme, staje przy npc z questem na jajka. Potem włączam rombot, wpisuje rom/bot, daje DEL i na tym się kończy.

@EDIT2: Zaciekawiła mnie jedna linijka.. http://iv.pl/viewer.php?file=74492128886396675181.jpg

Szuakłem tej ścieżki, lecz nie mam takiego folderu jak Runes of Magic w Moich Dokumentach. Idzie może to jakoś zmienić, aby wczytywało inną ścieżkę??

Opublikowano

skorpion28 wszystko dobrze robisz a tam miałeś 3 pliki bo ktoś zrobił kolejną kopie. A może masz ten błąd bo po prostu masz załadowany cały pasek ze skillami ?

@edit masz tą ścieżkę każdy ma tylko folder jest ukryty weź w opcjach folderów ustaw tak żebyś miał niewidzialne foldery widoczne. A ta komenda jest od odczytywania skilli więc niczego się nie bój. Jak byś wszedł w ten notatnik to tam masz wszystkie hotkey'e z których kożysta bot.

Opublikowano

mi natomiast po wpisaniu rom/bot i kliknieciu delete wyskakuje komunikat ze nie mozna znalesc mojego profilu a robilem w rom/profiles plik z nickiem ... imagefunction tez kopiowalem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejny spamer który czytać nie umie ... Tamten jest na poprzedni patch . -.-

@up Bo może zaktualizowałeś ... -.- tylko nawet nie jesteś tego świadomy. Po za tym było multum postów w innych tematach o zuploadowanie rombota'a pod wersje 4.0.8 więc nie wiem po co twój post. Innym nie działał tamten bot a ten co wstawiłem pod 4.0.8 działa. Podziękowali. Zauważyłeś ? To że tobie działa tamten to nie znaczy że wszystkim innym też.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

zamieniam folder z nazwą na nick i coś nie chce mi odpalić start.bot... i dlaczego w folderze rom jest jeszcze jeden folder rom? Do addons normalnie skopiowałem folder z ingamefunctions, nie wiem co sie dzieje.. prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

UP@

Ty wiesz w ogóle jak się screeny wrzuca? Wchodzisz na jakąś stronkę na imageshack i tam podajesz ścieżkę do pliku...

1359062624-U334301.png

Opublikowano

3. Wejdz w folder rombot\scripts\rom\profiles i tam zmieniamy nazwe jednego (obojętnie którego) pliku *.xml na nick swojej postaci. (np. Nick.xml)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...