Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boże czy to ban? POMOC FAST!

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie cheatowałem na wersji 1.5 ale przez przypadek wbiłem w opcje i pisze status vac zablokowany na niektórych bezpiecznych serverach! Co to oznacza bede mógł grać? Boże proszę o pomoc! :/// Z góry dziękuje za każdą odpowiedź (sensowną like).

Edit

Piszę że dotyczy tylko cod mw3 i nie moge się poloczyć nie czekałem długo ale kiedyś już miałem z kolega problem z łączeniem...

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Ale cheatowałeś- ban to ban + słyszny.. raczej nic nie poradzisz i sobie nie pograsz :/

Wykłócaj się z supportem.

Opublikowano

Ale moge grać w inne gry o_0 kiedyś z 2 lata temu miałem bana na cs to w nic nie mogłem już patrze czy się mogę połączyć...

Edit

I chuj kurwa mać używałem tylko kurwa bydlobota 1.1 i chuj w bąbki strzelił najs... nie mogę się połączyć piszę że nie może się połączyć z cod mw3 bo coś tam servery wejdź na strone i zobacz uptade po angielsku mam wiec zbytnio nie wiem ale coś w podobie.

Jaka jest szansa na odbanowanie jeśli im powiem np że brat grał, a ja o tym nie wiedziałem?

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Hallo jest wgl jakaś szansa na unban? bo zawsze szkoda tej gry i tak za nią dałem 50-55 zł była chujowa dużo botów z tym akimbo no ale szkoda jej ;/

Opublikowano

Poradźcie co najlepiej napisać i czy trzeba po angielsku jak tak to czy dobrze będzie wyglądało z translatora?

Opublikowano

jak masz zablokowany status vac to nawet jak do nich napiszesz nie dostaniesz unbana wiec po grze niestety ale chociaz sproboj napisac na steam.powered.com

Opublikowano

musisz po angielsku najlepiej sam, bo przez translatora jakieś wągry bedziesz miał co 2 gie słowo. Napisz np ze nie cheatowales tylko np wbiles na jakis server i ci wbilo 20 prestiz czy cos w tym stylu

Opublikowano

Witam nie wiem czemu ale mam blokade w grze call of duty modern warfare 3 jestem czystym graczem dla mnie nie ma frajdy z gry jak się używa wspomagaczy, a tu blokada. Jestem na 100% pewny że to mój brat albo kolega u którego jestem prawie codziennie i nie raz śpie, a on zna moje hasło do konta steam i ma call of duty modern warfare 3 na komputerze wiec on to mógł zrobić lub jak wspominałem brat. Proszę o zdjęcie blokady. Według mnie słusznie ją dostałem ale to nie ja cheatowałem, a już napewno nie dopuszcze nikogo do mojego konta steam. Z góry dziękuje. Napisałem takie coś lenox mam prośbę przetłumaczył byś coś wiarygodnego żeby odblokowali baaardzo mi na tym zależy. Ja mam prawie 14 lat jak mam to przetłumaczyć dla mnie to czarna magia.

PS. Takiemu kolesiowi z którym gram w gry też mu zablokowalo mw3 hahahahah.

Opublikowano

Jeśli na tym koncie ktoś w grze używał cheatów i za to dostał bana to nic z tym nie zrobisz. Bo mogłeś nikomu nie dawać loginu i hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...