Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Pomóżcie zdecydować się na serwer :)

DeDe92

Wybór  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer wg Ciebie najlepszy?

• AvalonMT2
      5
    • Balmora
      19
    • EliteMT2
      5
    • Tiveria
      3
    • Yitian
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, od dłuższego czasu nie potrafię znaleźć serwera, który utrzymałby mnie przy sobie dłużej niż tydzień ze względu na wiele czynników. Zwracam się z prośbą do Was, proszę oddawajcie głos na serwer, który Waszym zdaniem jest najlepszy. Liczę, że pomożecie mi w podjęciu decyzji na którym zagrać :) Piszcie plusy i minusy danych serwerów.

Wybierając te serwery kierowałem się głównie ilością graczy i czasu, przez który już działają.

Moderatora proszę o nie zamykanie- nie jest to proszenie o serwer, lecz czysta dyskusja o tych pięciu, przedstawienie ich zalet i wad :)

Opublikowano

Szczerze? Jest sens brania sie za cos , co stoi juz ponad rok czy dluzej? Ktos powie , jaka to roznica , przeciez ja nie chce walczyc o topke! Wiec roznice widac golym okiem , serwery typu Avalon sa ustawione , tzn. ludzie maja eq przystosowane tak , ze nie ma szans ich pokonac. Mysle , ze dla ciebie dobrym rozwiazaniem jest Hexagon , ktory najprawdopodobniej wystartuje juz jutro. Jest to serwer ''hard'' , a co wynika z twoich propozycji , takiego wlasnie szukasz . Najprostszym wyjsciem dla ciebie , by sprawdzic serwer jest wejscie na beta testy , ktore sa do jutra otwarte , pozdrawiam.

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Mi najbardziej z tych serwerów podoba się Tiveria, bo jest tam dużo zajebistych ludzi do których mam zaufanie :) Jest tam mało neo :P , ale eq dosyć trudno zrobić (nie za trudno)POLECAM!.Balmora też mi się podoba, ale wymiękłem z kasą jak robiłem skile ;d.Avalon kiedyś super serwer ale to już nie to samo : /.EliteMT2 czemu nie jak ci się chce siedzieć tydzień z 6/7 :).Ytian bez komentarza :P

aa5d952d8f42dc84.jpg

Opublikowano

Na Tiveri dzisiaj w dzień grało 400 osób ten server upada to widać lecz jest on dobry ale po jakimś czasie staje sie nudny i monotonny skoro nic sie na nim nie dzieje . EliteMt2 moim zdaniem jest to server dobry i szybko sie nie nudzi zanim osiągniesz dobre eq troche czasu minie lecz też na nim mało sie dzieje, ale + jest taki że gra te 2k osób. Balmora moim zdaniem jest świetnym serverem jest tam co robić jeżeli ktoś lubi klimaty typu PL. Reszty nie znam nie grałem ale z tego co sie orientuje są to servery dobre lecz nie jakieś super. Wybierałbym między Elite a Balmorą ^ ^

Opublikowano

Jak dla mnie to żaden znich, a Balmora niby padła :P. Jedynie to Tiveria, ale szybko ci się znudzi, bo nowości są częstotliwością PL'a. :P

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Balmora klimaty Pl'a ? Nie sądzę, ze szczęściem w 7 dni masz skill G bez Is :P I oczywiście szybszy exp niż na Pl. Z tych 5 żadnego nie polecam, już ktoś wyżej napisał że Hexagon bd drobrym rozwiązaniem ^_^ Jak byś się zdecydował na grę tam to pisz pw możemy razem pograć bo też chyba się skusze ;)

kuzyk2.png
Opublikowano

Nie graj na tych syfach -.- Znajdź sobie jakiś nowy dobry serwer, Jedyny z tych serwerów fajny jest Yitian =]

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

Tutaj masz spis polskich dedyków:

http://www.mpcforum.pl/topic/499188-tutorialspis-polskich-serwerow-dedykowanych/

Zagranicznych:

http://www.mpcforum.pl/topic/463245-tutspis-serwerow-zagranicznych/

Hamachi:

http://www.mpcforum.pl/forum/279-serwery-hamachi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...