Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupic za boosty ?

JednoOkiDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to może tak:

z T1 - Toyota MR2, dla mnie najlepszy wózek z tej klasy, atomowe nitro, bardzo dobre prowadzenie i świetne osiągi

z T2 - Audi A1 oraz Lotus Exige 260 Cup, dwa najlepsze wozy z T2 do wyścigów, na krętych trasach nie do pokonania

z T3 - nie wiem czy starczy, ale kup sobie Lamborghini Murcielago treasure hunter (wersja która pokazuje ci wszystkie diamenty na mapie)

Opublikowano

Ja mogę od siebie dorzucić Mclaren MP4 sobie zobacz. Mi się nim dobrze jedzi. A jeśli nie to jeszcze dobre jest Porshe Carrera S. ( oba T3 )

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Ja polecam FORD MUSTANG BOSS ten policyjny fajnie się nim skręca i prowadzi sam go mam i jestem zadowolony ^^

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

Ja polecam lamborghini murcialego treasure hunter. Bardzo przydatny przy poszukiwaniu klejnotów. Osiągi także bardzo dobre.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja bym Ci polecił kupić Toyote MR2 i ją ładnie dopicować lub coś z T3 (Murcielago poszukiwacz, Lotus Evora, Rtr-X, Mclaren) i dropić części.

Opublikowano

Porsche carrera s. Ma zajebiste prowadzenie i jak sobie wsadzisz w nią najlepsze części to może śmignąć do 400 ja osobiście pojechałem 393 km/h więc jestem bardzo zadowolony :D

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...