Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie założyć serwer 30-35 slotów Dedyk?

MinecraftMiSi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie

Najlepiej,jakby był łatwy dostęp do FTP,żadnych haczyków,brak lagów .Oraz aby możliwa była płatność SmS

@@Daje "lajki" ,jak będą dobre odpowiedzi.

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

Hmy,dzięki,ale myśle nad Sored

A co wy o tym sądzicie?!

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

Opublikowano

Sored jak najbardziej mogę polecić, kto mówi że za drogie :O

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Sored drogi i słaby 8S

Craftserve.com najlepszy hosting ;)

Mam tam nawet serwer i polecam ;):ninja:

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Sored drogi i słaby 8S

Craftserve.com najlepszy hosting ;)

Mam tam nawet serwer i polecam ;):ninja:

ahahahaha znalazł sie fanboy craftserva. Mam w sored.pl serwer i w ostatnią niedziele było 50 ludzi i zero lagów, a pluginów najmniej nie jest, pomimo że mam z najtańszej oferty 2gb za 65zł. Poza tym w Sored.pl możesz sobie wybrać ilość slotów, a w Craftserve nie. Poza tym nie będe oczerniał CraftServe, ale miałem tam serwer i nie polecam 20 slotów 15 osób i lagi jak ch**

Opublikowano

mineserv.eu sam na nim mam i jestem zadowolony-zero lagów,bardzo prosty w obsłudze,wystarczy tylko wrzucić mapę,pluginy do FTP,w panelu plik Konfiguracyjny ustawić według własnych potrzeb i serwer gotowy :)

Opublikowano

Tak jak wyżej - polecam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie Polecam tych "crafterzy" brak jakiegokolwiek certyfikatu lub poświadczenia wiarygodności . Nie dajcie się na takich nabrać! Lepiej kupować u sprawdzonych firm.

@down

Ja nie mowie ze to oszuści , maja słabe maszyny , będą lagi . Ja tylko ostrzegam ludzi przed potencjalnymi oszustami na jakich wygląda ten wasz "dobry" hosting . O tym hostingu nie wiadomo nic , NIP-? REGON-? . Gwarancja zakupionej usługi-?(słowna chyba) FAKTURA/POTWIERDZENIE zakupu - ?

Gówno wiadomo ^^ Ja się nauczyłem na błędach z przeszłości , ostrzegam innych , ale jak to się mówi "człowiek uczy się na błędach" i wielu się nadzieje zanim zrozumie :D

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Niby tak, ale u prywatnego człowieka, nie będzie takich lagów, jak na przykład na ownservers.pl czy innych. Gdyż tam jest przepełnienie, przecież nie zmuszam do kupna na owym hostingu, sam mam tam serwer i lagów nie ma [gramy survival ze znajomymi]. ;]

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ja też polecam Own serwer ale aby ni eprzesadzić z ramem ;P

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Na craftserver w chuj drogo, więc tam nie polecam, najlepiej poszukaj se mocnego shela, gdzie za około 40 zł masz na 2 miesiące 50 slotowego serwa mniej więcej bez lagów,:)

Lub mniej, autorestarty ustawiasz na 4 rano np i serwer nie będzie się resetował co 10 godzin, a w tych godzinach nikt nie gra, więc gracze by nawet tego nie zauważyli :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Bywalec
Opublikowano

Jak @up, on to mówi prawdę ;).

Ale tak właściwie... Too... Polecam Ci:

ownserver.pl

Wszyscy biorą z Francji, można wziąść, ale jak weźmiesz za 2,50 z Polski, zero lagów.

http://mctb.shop.tm

Z Polski, do 30-39 slotów 1,50 jak wezmiesz więcej cena się zmniejsza ;). Zero lagów, bo nowy i mają nowiutkie niezapakowane maszyny..

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ja polecam akurat SoRED.

Posiadam tam dwa serwery MC i są bez lagów, szybki support, ceny w porządku (jak dla mnie).

Konfiguracja w miarę prosta (jak coś w F.A.Q. soreda jest nawet film jak skonfigurować)

Ogólnie hosting naprawdę dobry.

Opublikowano

Jako,że na craftserve jest drogo,a i nie można zmieniać slotów zrezygnowałem z tego,oraz przechodzę do SoRED (Tu jest kilka głosów na +,kolegów się pytałem też) .Nie chodzi mnie o shella,ponieważ 50 slotów "nie ogarnę" .

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc,temat do zamknięcia

@@Lajki już dałem :)

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

Opublikowano

Mimo że nie ma opcji zapłaty sms polecam ci VPS'a od UltimaHoast opcja 69 zł/mieś.

Do dyspozycji masz 4 GB pamięci RAM i może uciągnąć nawet 60 slotów (osobiście sam używam 35), oczywiście zdarzają się lagi ale jak najbardziej warty polecenia ;D

Zobacz tutaj:

http://ultimahost.pl/vps/openvz/szczegoly-oferty

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

OwnServer.pl - Mam tam serwer. Bardzo Ci go polecam ! ! !. Juz mam tam serwery przez 3 lata i jesr THE BEST! Kiedys postanowilem przejsc na craftserve.pl i kupilem drogo. I byly takie lagi ... I postanowilem zostac w OwnServer nie zawiodl mnie nigdy. I tobie tez go polecam . ! Zero lagow i nie rozumiem tych co mowia ze sa lagi bo wcale nie ma nie wiez im. P O L E C A M ! Kazdemu ! ! !

//odkop

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...