Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven vs Brand

123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde tak troche dziwnie bo Riven to jungla lub solo top a brand mid.

Riven

+ NIe ma many

+ Escape Mechanism

+ Stun

+ Dashe

+ Dobre DMG

+ Przeliczniki na AD

-Skille opieraja sie na psychical DMG czyli przeciwnik kupuje armor i mniej walisz ze skilli

O Brandzie nie wiem duzo ale postaram sie wypowiedziec

Brand

+Łatwa Farma W+E

+Stun

+Łatwe i dobre skill combo

+Ulti ktore odbija sie od przeciwnikow

-Taki sobie escape mechanism wlasciwie tylko stun <E+Q> nie trafisz stunem ? umierasz ;p

Zalezy co chcesz obydwie postacie sa dobre ja bym bral RIVEN ale to twoj wybor ;p

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Riven:

Nie ma porównania do branda co do survi.

Po Nerfie nadal niszczy

Dobra jako OffTank

Fajnie się nią ucieka

Pomocnik
Opublikowano

Co do cb TwistQ wiem, ze troche glupi temat ale nie wiem ktora postac wybrac bo lubie i postacie ad i ap obie sa dobre z tego co widze ale sam nie wiem na ktora sie zdecydowac. Na solo topa riven mozna niezle harasowac przeciwnika z q i uciekac z e, a Brand ma zas niezle kombo ze skilli + to jego ulti. A ty co osobiscie polecasz ?

Opublikowano

Co do cb TwistQ wiem, ze troche glupi temat ale nie wiem ktora postac wybrac bo lubie i postacie ad i ap obie sa dobre z tego co widze ale sam nie wiem na ktora sie zdecydowac. Na solo topa riven mozna niezle harasowac przeciwnika z q i uciekac z e, a Brand ma zas niezle kombo ze skilli + to jego ulti. A ty co osobiscie polecasz ?

IMO brałbym branda, bardziej przydatny w tf (bez minionów) :D

Pomocnik
Opublikowano

Wybralem Riven, gralem tylko raz ale fajna jest mam nadzieje ze mi sie tak szybko nieznudzi jak reszta postaci, bo co kupie pogram 2-3 dni i mi sie postac nudzi :)). Mozna zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...