Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ECC 5.2

piotr111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie. Gdy miałem inny patch (niepamiętam jaki) to nie włączało mi się okienko, ale za to cheat nie działał bo reklamowało mi jakiś serwer i nie wyświetlało mi się to okienko o aktywacji cheata. Nie wiem co robić. PS. Nie pisać komentarzy np. Cziter ! Masz bana itp.

@Edit

Zmieniłem detale i nie wyłącza mi się okienko z ECC 5.2 ale dalej reklamuję mi jakiś serwer i nie działa ECC ! Może to wina pliku ? Widziałem u kumpla że gdy klikał Insert to mu się wyświetlało okienko o aktywacji cheata a u mnie reklamuję serwer i nic się nie dzieje.

Zbieram minusy !!

Opublikowano

Włączasz ecc i wyswietla ci się okno i potem włączasz cs'a i okno znika ? Tak ?

Powinno tak być

A może dlatego ci cię nie chce włączyć konsola ecc bo masz zbindowany klawisz del "say IP"

A może jakiś zły ten patch jak chcesz to mogę ci wysłać innego v23 na PW

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Sorrki że zadałem 2 pytanie, ale otóż mam teraz inny problem. Jeden taki gość mówił żeby skasować ten tekst z bind end i coś tam jeszcze blind end i blind ins i ja to skasowałem i mi teraz nie znika okienko a cheat nie działa.

@Edit

Mam cs 1.6 R3D BuLL a patch v23 sądze że jest dobry więc jak możesz to daj mi instrukcje jak ustawić wszystko i jak uruchomić Ecc 5.2 (najbardziej chcę żeby mi działał aim

Zbieram minusy !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...