Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Tiger II Ulepszanie

Rambots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym spytać doświadczonych graczy jakimi ulepszeniami najpierw się kierować po kupnie KT..

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Ale z działem 8,8cm będzie ciężko nim nie kupując tego działa zbierać 80k na dziale 8,8? ;P

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

1. zawieszenie

2. wieża

3. działa

4. silniki (mam nadzieję, że zbadałeś już w tygrysie)

Co do dodatkowego sprzętu to polecam tą ochronę przeciwodłamkową. ;)

Opublikowano

co do modółow dodadkowych

1. Wentylacja

2. Dosyłacz

3. Stabilizator pionowy (lepsze celowanie podczas jazdy) / Osłona odłamkowa (mniejsze obrażenia od odłamkowych z altyleri, dostajesz mniej dmg gdy taranujesz/jesteś taranowany) / Ukl celowniczy (jeśli lubisz kampić)

Co do tych z doświadczenia.

1. Gąski (bo wierza wymaga zwiekszenia udzwigu)

2. Wierza

3. Działa ( pierwsze 10.5cm nie jest zakładane bo : ma mniejsza penetracje od 8.8cm a jeden pocisk kosztuje 1000credits) wiec jeśli nie masz czołgów które zarabiają na KT to expisz 8.8cm aż do długiego 10.5cm

4. Silniki ( ja mam z tigera mam nadzieje że i ty tak masz ) jak nie to utknełeś na KT na troche dłużej :P

devastator1990pl.png

Opublikowano

ja rozblokowałem najpierw gąski potem działo i wierze. hmm nie było to szczęśliwie rozwiązanie najpierw działo przed wierzą kupe kasy się wydaje wtedy. na pocisk z 8.8 płacisz 300 około bo już nie pamiętam a w 10.5 z 1000 srebra. jest różnica a różnią się obrażeniami i ceną. więc radzę pokolei gąski -> wierza -> działa. sądze że silniki rozblokowałeś a jak nie to lepiej zrób to na tygrysie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...