Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Strona i funckja pobierz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nie znam sie na tym za bardzo chce zrobić stronke dla serwera gdzie bedzie mozna pobrac clienta serwera prywatnego nie wiem jak to zrobic macie pomysly jakies na stronce bedzie znajdował sie tlyko client :)

Opublikowano

Chodzi ci o link do clienta czy o to ze klikasz np. pobierz i od razu pobiera??

Jeśli o link to wystarczy wstawic hiperłącze a jeśli to drugie to musisz ustawić zeby pobieranie bylo z twojego kompa (nie opisze ci jak to zrobic bo jeszcze nie wiem ;p)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Chodzi ci o link do clienta czy o to ze klikasz np. pobierz i od razu pobiera??

Jeśli o link to wystarczy wstawic hiperłącze a jeśli to drugie to musisz ustawić zeby pobieranie bylo z twojego kompa (nie opisze ci jak to zrobic bo jeszcze nie wiem ;p)

Tak link i np na srodku strony było by napisane Pobierz clienta i ludzi by pobierali :)

Opublikowano

wrzuć to do pliku i nazwij go asd.html

<a href="http://celestia2.pl/game"
target="_blank">POBIERZ</a>

zamiast http://celestia2.pl/game wklej dowolny adres, z którego ma pobrać klienta.

Ale gdzie mam wstawic ten kod sorki jestem nowy w tym ;D client ma 700-800 mb to gdzie ja go wrzuce ;D

Opublikowano

na strefa.pl daj

liczę na +

na strefa.pl daj

liczę na +

mam prosbe moze bym ci dal tego clienta i bys wrzucił na hosting jakis i dal linka bo mam wolny internet :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...