Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena.

Sentor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam problem..

Chodzi o to, ze kupilem Fizza (975)

Teraz jest przecena... Jak i co moge napisac do supportu, i czy da rade zwrocic

Opublikowano

Raczej nie.

Możesz napisać do supportu że chcesz go sprzedać ale oni przyjmują tylko jeśli kupiłeś go max 30 dni temu.

A pozatym nawet jak wyślesz to musisz czekać conajmniej 2 dni zanim to przeczytają a wtedy już może skończyć się przecena.

A to wszystko po to byś odzyskał 975 rp i kupił go teraz za 487.

Opublikowano

Wątpie. Postacie mogą być zwrócone jednorazowo, które zostały zakupione przed czasem 30 dni.

Odpowiadają zazwyczaj po dniu/2, a zwracają po 3/4 max tydzień myślę, w zależności czy im będziesz musiał przypominać

Nie umiem ci powiedzieć, jak będzie w twoim przypadku, gdyż gdybyś napisał, że kupiłeś za 975, teraz przecena itd. to by Ci na pewno nie zwrócili.

Opublikowano

Wątpie. Postacie mogą być zwrócone jednorazowo, które zostały zakupione przed czasem 30 dni.

Odpowiadają zazwyczaj po dniu/2, a zwracają po 3/4 max tydzień myślę, w zależności czy im będziesz musiał przypominać

Nie umiem ci powiedzieć, jak będzie w twoim przypadku, gdyż gdybyś napisał, że kupiłeś za 975, teraz przecena itd. to by Ci na pewno nie zwrócili.

Dokładnie kupiłem kilka godzin przed przeceną... -,-

Opublikowano

i tak nie dostaniesz zwrotu to tak jakbyś wymieniał postać za ip na rp....

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Dokładnie kupiłem kilka godzin przed przeceną... -,-

będzie ciężko, no ale spróbuj do nich napisać, np., że nie przypadł ci do gustu i chcesz go oddać.

może się uda jak szybko odpiszą, najwyżej Cię zjebią za pazerstwo.

i nie wspominaj o tym, że kupiłeś przed przeceną, a teraz jest w przecenia.

i pamiętaj, że możesz wymieniać tylko raz i max 3 champów/skórki.

Opublikowano

i tak nie dostaniesz zwrotu to tak jakbyś wymieniał postać za ip na rp....

Ty jesteś niedorozwinięty czy głupi?

Napisał że kupił za rp.

@topic jak kupiłeś go kilka godin przed przeceną i przecena będzie trwała jeszcze 4-5 dni to znajdz jakieś 2-3 itemy do sprzedania fizz + jakaś runa albo postać i napisz że chce sprzedać.

Opublikowano

Ja sprzedałem 3 postacie po 3150 bo już nie grałem nimi , zakupiłem Voliego i Nauti i jestem zadowolony.

Na realizacje czekałem 5dni..

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Ty jesteś niedorozwinięty czy głupi?

Napisał że kupił za rp.

@topic jak kupiłeś go kilka godin przed przeceną i przecena będzie trwała jeszcze 4-5 dni to znajdz jakieś 2-3 itemy do sprzedania fizz + jakaś runa albo postać i napisz że chce sprzedać.

Runy można sprzedawać tylko gdy sprzedajesz cała stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...