Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O komende GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanię otóż mam server prywatny gdzie posiadam GM . Czy moglibyście podać komendę abym miał np. Ognistego ducha na woju Body ? Proszę o nie pisanie odpowiedzi typu "To nie możliwe" ponieważ wiem ,że GM miał taką opcję. Mój kolega dostał np. Mroczną ochronę na woja Mental.

Pozdrawiam Arus99

Opublikowano

GM raczej nie ma takiej komendy...

może jakieś hacki, ale wtedy skill nie zadawał by dmg.

a tak inaczej to się nie da ;p

Opublikowano

komendy na to nie ma.. -.-

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jedynie to możesz pozamieniac skile, był gdzie poradnik na MPC, ale to masz tak ze kto bedzie miał postac np. body to tez bedzie mial te skile

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Ja odpowiem najprościej skoro tu nikt nie wie to spytaj się kolegi ;D jak miał to może ci powie.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Niestety on nie zna komendy :( a tamten server już OFF. Ale wpadłem na pewien trop. W tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/97798-new-skillhack-by-exar/page__st__120 Dark Prince piszę "Fajowee tylko zeby jeszcze GM chcial dac czarowane wojowi xDDD" . Druga sprawa to w opisie pewnego filmu na youtube widziałem takie coś : "Jeśli chcecie mieć np. czarowane ostrze na woju musicie dostać je od GM" . Według mnie to słuszne dowody w tej sprawie więc szukam dalej. Dzięki za wszystko

Pozdro Arus99

Opublikowano

Znam tą komendę. Ale to dalej nie rozwiązuje mojego problemu. Wtedy mam skille sury ale już nie Woja. A mi chodzi np. O duszka Aure i silne.

Pozdrawiam Arus99

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...