Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie jak poradzą sobie nasi reprezentacji na scenie między narodowej?

Jestem fanem Wisły, ale Legi też oczywiście kibicuję mimo, że za nią nie przepadam, ale są to reprezentanci kraju i trzeba im życzyć jak najlepiej bez względu na to czy lubi ten zespół czy nie.

Trzeba się liczyć z tym, że im dłużej legia i wisła będą w europejskich pucharach i będą zdobyć punkty to Polska być może będzie miała 2 drużyny w LM ( mistrz od razu do fazy gr. a vice mistrz eliminację )

Polska zajmuję 20 w jakimś rankingu, a od 15 są miejsca w LM.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ja jestem kibicem z Wrocławia, ale jeśli polscy piłkarze są w LE to trzeba im kibicować. Wydaje mi się, że ze sportingiem może być dobry mecz.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

to sa reprezentanci ? jezeli tak to gratuluje

90% wisly to obcokrajowcy

To co oni wyprawiaja to .... Top Transfer w Polsce to 5 mln 70 miejsce w rankingu

wybijanie pilki na aut to nie gra w pilke ;>

Opublikowano

Znawca futoblu się znalazł -.-

Nie jestem kibicem Wisły moje barwy sa złocisto- krwiste :D

Wisła ma gorsze mecze ale czasami widać, że grają z sercem dla kibiców. Nie z każdym da się wygrać, taka jest piłka.

Obcokrajowcy - w LIdze + kiedyś dyskutowali o tym czy nie powinny być wproawdzone przepisy mówiące o tym , że w głownym skłądzie ma być określona ilość Polaków jak to zroibili w Anglii i według mnie to jest rozwiązanie.

W LE jestem za Legią i za Wisło bo czuje się zobowiąznay kibicować naszym drużynom na arenie międzynarodowej :D

Opublikowano

Znawca futoblu się znalazł -.-

Nie jestem kibicem Wisły moje barwy sa złocisto- krwiste :D

Wisła ma gorsze mecze ale czasami widać, że grają z sercem dla kibiców. Nie z każdym da się wygrać, taka jest piłka.

Obcokrajowcy - w LIdze + kiedyś dyskutowali o tym czy nie powinny być wproawdzone przepisy mówiące o tym , że w głownym skłądzie ma być określona ilość Polaków jak to zroibili w Anglii i według mnie to jest rozwiązanie.

W LE jestem za Legią i za Wisło bo czuje się zobowiąznay kibicować naszym drużynom na arenie międzynarodowej :D

Juz dzisiaj wisla pokazala jakich ma zajebistych kibicow.

Gość malutki688
Opublikowano

widac ze tu fanboj sie wypowiada:) panmietam jak twierdzil w grudniu chyba ze arsenal pocisnie manchaster:) jak widac nie udalo sie ani w lidze ani w pucharze:)

w lidze mistrzow tez sie moga powiedziec cya

@topic

ja tam jestem zadowolony z wyniku legii i im kibicuje w LE, wisle tez bo to polska druzyna, wyszli fartem z grupy i rywala maja latwiejszego niz legia ale no coz takie zycie.szanse sa ale wydajie mi sie ze niestety bd im dobrze szlo i jak to zwykle z polakiami bywa spierdola latwy mecz(tak jak lech w poprzednich mistrzostwach)

Opublikowano

widac ze tu fanboj sie wypowiada:) panmietam jak twierdzil w grudniu chyba ze arsenal pocisnie manchaster:) jak widac nie udalo sie ani w lidze ani w pucharze:)

w lidze mistrzow tez sie moga powiedziec cya

@topic

ja tam jestem zadowolony z wyniku legii i im kibicuje w LE, wisle tez bo to polska druzyna, wyszli fartem z grupy i rywala maja latwiejszego niz legia ale no coz takie zycie.szanse sa ale wydajie mi sie ze niestety bd im dobrze szlo i jak to zwykle z polakiami bywa spierdola latwy mecz(tak jak lech w poprzednich mistrzostwach)

przegrali i mam zmieniac klub jak ty ? pozdr ale sezonowcem takim jak ty nie jestem wiec cya mykaj zbierac maliny skosno oki elfie

Gość malutki688
Opublikowano

ja tam nie musze zmieniac klubu bo to zawsze united wpierdalaja arsenalowi i nie traca 15 czy 17 pkt do lidera w tabeli

Opublikowano

Ja jestem za United i szanuje Arsenal ale zgadzam się z malutkim :D

Znam wiele osób które są za Arsenalem i oni wierzą w Arsenal ale kiedy Kanonierzy grają z Diabełkami to nigdy nie mówią jakoś z przekonaniem że "Arsenal wygra"

Co do Wisły : Kibice to jedno piłkarze to drugie -.- Widać, że nie lubisz Wisły po twych komentarzach -.-

Opublikowano

Ja jestem za United i szanuje Arsenal ale zgadzam się z malutkim :D

Znam wiele osób które są za Arsenalem i oni wierzą w Arsenal ale kiedy Kanonierzy grają z Diabełkami to nigdy nie mówią jakoś z przekonaniem że "Arsenal wygra"

Co do Wisły : Kibice to jedno piłkarze to drugie -.- Widać, że nie lubisz Wisły po twych komentarzach -.-

wiesz co .. ta ich gra to naprawde szkoda gadac okacja 1 na 1 a ten sie zatrzymuje i zaczyna kiwac az w koncu traci pilke

albo taki malecki chce do reprezentacji a strzela z 40 metrow z nadzieja ze pilka doleci ;>

Polska pilka jest bez przyszlosci jak tu mozna isc na mecz ...jeszcze dostaniesz z kamienia w glowe i zgon

Jedyne co mnie zaskoczylo to ladne podania Meliksona chlopak marnuje sie w tej wisle

Gość malutki688
Opublikowano

ja tam nie przpeadam za polska liga, ale jak juz awansowali to kkibicowac wyoada

Opublikowano

ja tam nie przpeadam za polska liga, ale jak juz awansowali to kkibicowac wyoada

Zgadzam się !

Ty tylko patrzysz na Wisłe... zobacz inne drużyny zamiast mówic, że Polska piłka jest bez przyszłości. Jak już mówimy o przyszłości mamy wielu obiecujących zawodników tylko takie talenty musza trafić w dobre ręce. Każde nawet najmniejsze państewko ma swoje gwiazdy... zresztą w naszej reprezentacji też są znane nazwiska np. nasza trójka z Dortmundu, Szczęsny z twojego Arsenalu. Można załować, że Smuda nie stawiał ostatnio na Grosickiego bo chłopak ma talent ale jest w kadrze na Portugalię :D

Jeżeli ejsteś kibicem to powinieneś wierzyć w naszą piłkę !

Opublikowano

Lewandowski ahh sredniak piszczek tak samo a blaszczykowski ...idiota wejdzie raz na rok strzeli gola i rzuca sie w ramiona trenera

a w reprezentacji wielki kapitan hehe Predzej takie potegi jak macedonia gruzja syria beda w top 50 rankingu niz my ;>

bawia sie u nas w jakoms ekstraklase a stadiony na 5 tysiecy osob w tym 4tysioce to miejsca stojace.

Opublikowano

Ja wierze w Wisłe i Legie ... mam nadzieje ze lepiej im teraz pójdzie bo legia była sam na sam i nie trafiali :( to było smutne

Opublikowano

Jak polska wygra euro 2012 to politycy przestaną kłamać. Ponoć mają drogi blokować na euro 2012 :D. Ja tam kibicowałem Jagiellonii :D.. Miała dobre i złe czasy :P

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...