Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL]SexiMinecraft[HAMACHI][24/7]

SexiMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam polecić który istnieje od 10 czerwca 2011 r. Na serwerze jest dużo przydatnych pluginów. Serwer stoi na sprzęcie bardzo dobrej jakości, a co za tym idzie? Włączone są "potworki" i "zwierzaki" oraz nie ma "lagów". Serwer ten stawia na czysty Survival(100%). Jest dużo dobrych graczy , którzy zamiłowani są w tej grze i potrafią zbudować naprawdę wiele fajnych, epickich budowli.

Dlaczego warto dołączyć do serwera SexiMinecraft?:

-Nie jest to gówniany serwer który wyłączy się za 2 miesiące(W końcu działa od czerwca 2011 r.)

.... Masz zamiar to czytać? Nie szkoda Ci czasu? Wbij na serwer i przekonaj się sam dlaczego warto na nim grać!!

Dane:

HAMACHI: SexiMinecraft

HASŁO: 12345

SERWER 24/7

PS. Dla serwera pisana jest strona oraz forum. :)

Opublikowano

No spoko, a serwer Premium czy NoPremium? Oraz jakie pluginy? rozpisz się trochę bardziej :)

"Życie to gra, a my jesteśmy zwykłymi pionkami"

Opublikowano

Serwer nie mój i do pluginów nie mam dostępu. Ale postaram się napisać mniej więcej. Na pewno jest WorldEdytor. Prócz tego jest plugin który zabezpiecza twoją chatkę(Nikt nie moze do niej wejsc, rozwalic itd.), plugin dzięki któremu możesz się teleportować do różnych EPICKICH miejsc.(np. /ua join Koloseum), plugin który zabezpiecza skrzynie i piec(nikt nie może otworzyć ci skrzyni ani skorzystać z pieca), plugin dzięki któremu możesz walczyć tylko na arenie.. hmm.. to są te najważniejsze. Reszty nie pamiętam bo tak jak powiedziałem, to nie mój serwer. Narazie serwer jest wyłączy(trwają prace nad nim.. BananowY[admin serwa] pisze mi, że szykuje coś wielkiego.. zobaczymy). Serwer będzie włączony o 18:00. Tak jak powiedziałem serw jest 24/7 chyba, że trwają jakieś prace. Zapraszam przynajmniej do zobaczenia jak ten serwer wygląda :) ale według mnie naprawdę warto grać(CZYSTY SURVEK).. Dużo budowli jak narazie nie ma(po nowym roku był reset mapy bo serw startował od nowa, padł dysk twardy adminowi). Jak narazie jest epickie koloseum. :) To wszystko co narazie mogę napisać. :)

daj nowa siec hamachi

SexiMinecraft2 bo tamta pelna

Admin pracuje nad serwem więc napewno to naprawi :) dam znać. Serw dostępny bedzie o 18 bo jest ulepszany :)

Moje gg to: 35859359. Napiszcie i dam wam znać jak wszystko będzie zrobione(tak jak pisałem bananowy szykuje coś wielkiego). Naprawdę warto grac :) Ja sie zakochalem w tym serwerze. :)

Serwer NO PREMIUM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...