Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.CC Pomocy

Evomon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem u Metin2.cc yang 2kkk na metin2pl Candii i jak do tej pory ich nie dostałem pisałem do nich ale pisali że niby nie mają yang na wszystkich serwerów metin2pl. Proszę ich o zwrot pieniędzy i nie dostaje sensownej odpowiedzi niby mam czekać na Menagera ich.

Opublikowano

Jeśli nie otrzymujesz wiadomości w tej kwestji zostałeś najprawdopodobniej oszukany.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Metin2.cc to jedynie banda oszustów mających dosyć zachęcającą stronę i tylko to. Ile zapłaciłeś ? Jeżeli 14* zł to nie ma sensu zgłaszać tego na policję, lecz jeżeli kwota jest znacznie większa - poczekaj kilka dni i bez wahania się zgłoś to.

*Przykład pytający o wartość Yang.

Opublikowano

Metin2.cc to jedynie banda oszustów mających dosyć zachęcającą stronę i tylko to. Ile zapłaciłeś ? Jeżeli 14* zł to nie ma sensu zgłaszać tego na policję, lecz jeżeli kwota jest znacznie większa - poczekaj kilka dni i bez wahania się zgłoś to.

Z tego co zauwazylem jest 50/50

Jedna połowa na MPC mowi ze dobra strona wszystko git...

Druga polowa mówi ze oszusci i nie dostali a ni yangow a ni zwrotu kasy...

GunzAlex.png
Opublikowano

Przecież to oszustwo. Jeżeli dalej nie otrzymasz kwoty 2kkk zgłoś na policję. Przecież uczciwie zapłaciłeś im pieniądze. Oni mogą iść za to nawet więzienia. Bądź mogą dostać grzywne.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

Policja tutaj nic nie zrobi, jeśli nawet sprawdziłaby to, to natychmiastowo poszło by do kosza .

Kupowałem na tej stronie zakupy za ok. 20k ~~ euro gdy jeszcze re-selling był opłacalny i nigdy mnie nie oszukali . Być może jest tak że tymczasowo skończyły im się zapasy .

Poczekaj do kilku dni i zgłoś się do nich, powinni mieć już yangi .

Pieniedzy Ci napewno nie zwrócą, najwyżej wymienią na inny serwer .

Opublikowano

Jasne, jeśli nie dadzą Ci yangów lub pieniędzy leć na policje ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

A robiłeś u nich zakupy, że tak po nich ciśniesz?..

Kiedyś metin2.cc było jedną z lepszych firm odnośnie sprzedaży yang na metin2.pl - teraz nie posiadają yang w swojej ofercie, bo już "chińskich" botów nie puszczają..

Wystarczyło przed zakupem zapytać czy posiadają yangi na wybranym serwerze i byłoby wszystko jasne.

Fakt faktem zwrot kasy powinni uznać.

Opublikowano

Mieli problem u mnie z internetem więc mogę dopiero odpisać. Napisałem im przed chwilą i taką odpowiedz dostałem.

[On] Hello, my name is John, how may I help you?

[Ja] Hi John I'm waiting for my Yangi two weeks and I want to make your Manager drew my money out of my contract.

[On] yes,I understand ,your paypal email address please ,let me check for you once again, if we really can't get you the gold, we will refund you

[Ja] XXXX adress paypal

[Ja] XXXX address paypal*

[On] ok, please hold on

[On] I am sorry, there is no gold

[Ja] I want a refund.

[On] ok, our manager will do that for you, he will be online eight hours later, I will leave a message for him .

[Ja] Okay

To co ja pisałem to google tłumacz :)

Poczekam te jego osiem godzin.

Dodam, że kupiłem yangi dwa tygodnie temu.

Opublikowano

W tej sytuacji, jest czyste oszustwo twojej osoby, niestety ten czyn jest karalny także sprawę masz wygraną i nie masz czego się obawiać pójść z tym na policję. Proponuję jednak jak upy zgłosić to natychmiast i nie czekać

Opublikowano

Widze te wasze komentarze, że oni byli najlepsi.

Tak naprawde mieli wcześniej Yangi ponieważ działali jako boty te asdasdsdf co były na każdym serwerze i biegał za każdym.

Każdy glupi by wiedział jak to zrobić lecz teraz jest inaczej muszą uczciwie zarabiać i to trochę trwa dziś mam się zgłosić już po yangi :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...