Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ninja Dagger

krzysiek987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Jak bym miał wybierać pomiędzy 2 wariantami:

1 Wariant:

pakuje wszystkie bony w zwinke i wale mocniej z chmury, lecz słabiej z pozostałych trzech skilli.

2 Wariant:

pakuje wszystkie bony w wart. ataku i wale mocniej z zasadzki, szybkiego i wiru, lecz słabiej z chmury.

Który wariant jest lepszy? Niby chmura ma największe dmg ze wszystkich lecz walne nią max 1-2 razy w pvp a innymi walne przynajmniej 3-5 razy. Tak więc nie wiem co bardziej by się opłacało. Doradzicie mi?

Opublikowano

Wybierz wariant nr 2

Gralem kiedys w to gowno i ninja byla pro jesli walisz duzo z zasadzki.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Jeżeli w Twoim toku myślenia jest, to ile razy walniesz ze skilla, to z łatwego rozumowania wynika, że lepiej w wartość ataku. Lecz jeżeli będziesz miał naprawdę dobre equ i max w zręke, to walisz chmura i parę hitów i koleś leży.

Ja bym jednak wybrał wartość i zręka.

skpUo.png

Opublikowano

Dzięki za tak szybką odpowiedź. Zapomniałem oczywiście dodać, że jak dam wart. ataku to będe większe hity zadawać. Ale tu pojawia się dylemat, ponieważ po 1 chodzi mi o 6,7 bon, a po 2 zr. wynosi 20, wart. ataku 100. W tym wypadku też lepiej wybrać 2 wariant?

Opublikowano

Dodam jeszcze tylko jedną uwagę. W tych bonach również można wsadzić 15% na luda :). Tak więc 20 zr. i 15% luda lub 100wart. i 15% luda. Teraz też uda ci się wybrać między nimi? :) Jak tak to możesz liczyć na lubie to. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...