Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile osob uciagnie ten dedyk

MinecraftRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z doświadczenia powiem ze ~100 lecz zależy od konfiguracji plików serwerowych i wydajności sprzętu

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Kurde nie bawcie się tak jak nie wiecie .. Po 1 Masz dedyka a dedyk ma ustalone sloty ..

To musi być VPS a max pociągnie 80 slotów bo VPs to szajs ..

Opublikowano

Kleas, dedyk inaczej serwer dedykowany, to twój własny i możesz ustawić nawet milion [chyba, że gra na to nie pozwala].

Tylko po***** gracze z MPCForum przyjęli, że dedyk to kupno serwera na np. MineServ.eu...

VPS - pamięć i procesor wydzielony z serwera dedykowanego, a więc kto wygrał - ja czy ty?

Podaj procesor. tfu, nie doczytałem :

Z 300 slotów [jak max. chccesz] tak jak mówią koledzy 3x 100 slotów, bo 300 slotów będzie świeciło pustkami ;)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

z doświadczenia powiem że do 125 może lekko z lagami.

@edit

Pomyłka

WIndows server 2008 czyli jakieś 80-90 online bez lagów

@edit2

Jongju22 zgadam się z tobą :D także kiedyś nad tym myślałem.

Opublikowano

Kurde nie bawcie się tak jak nie wiecie .. Po 1 Masz dedyka a dedyk ma ustalone sloty ..

To musi być VPS a max pociągnie 80 slotów bo VPs to szajs ..

Hehe, niezly zart ci wyszedl :P

Na normalnym dedyku (kupionym od normalnej firmy hostingującej) moge sobie ustawic nawet bilion slotow...

To zalezy tylko ode mnie bo ja jestem wlascicielem serwa i moge robic z nim co chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...