Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szybki zarobek[zatrudnie]

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chcę zatrudnić 3 osoby na co najmniej 5 godzin pracy dziennie za 0,2$ za wykonane zadanie (około 3-5 minut na jedno) czyli w przybliżeniu 2,4-4$ a więc 7 - 12zł za godzinę.

Proszę o kontakt tylko po przemyśleniu czy możesz pracować codziennie. Jest to prosta praca polegająca na kopiowaniu i wklejaniu.

Minimalna wypłata 70zł (2 dni pracy)

Jeśli jesteś zainteresowany napisz na gg 9261310 albo skype Rasacz

Pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Na razie koniec miejsc. Zobaczymy jak się sprawdzą obecni kandydaci i może będzie więcej pracy.

Pozdrawiam!

\m/ \m/

Opublikowano

Szkoda by mi było tego konta dla marnych 100zł.

Pozdr

a co w twym koncie takiego niezwyklego ?

Fake i tyle 70zl za kopiuj wklej ... yhy

Umowe zrobcie na papierze i tyle

Wgl tylko idiota i no life ktory boi sie wyjsc z domu szuka pracownikow w necie ktorych na oczy nie widzial

Opublikowano

Ja za tego pana jestem w stanie poręczyć. Jeżeli ON mówi że płaci to płaci.

Tyle z mojej strony. Mam nadzieje że to Wam wystarczy a kolega Razzac nie nadużyje mojego zaufania :)

f.png

Opublikowano

Dzięki :)

Pracownicy znalezieni,za kilka dni powinni potwierdzić że im zapłaciłem chociaż to głównie koledzy i znajomi. Może będzie więcej pracy,jak by co dam znać.

Pozdrawiam!

\m/ \m/

Opublikowano

Witajcie,

Załatwiłem pracę w innym kinie. 0,1$ za film a dodanie trwa 2-3 minuty (ja robię w ok 1,5) a więc jak łatwo policzyć 2-3$ na godzinę czyli 6-10zł.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać na gg - dostępne 2 miejsca. Dziennie trzeba dodać przynajmniej 50 ale większe ilości też mile widziane.

Ten pracodawca nie jest sprawdzony ale nawet jeśli nie zapłaci to oddam Wam z własnej kieszeni.

Pozdrawiam!

\m/ \m/

Specjalista
Opublikowano

Wszystko idzie jak narazie bez zarzutów, pieniądze które zarobiłem wpłacił Mi na konto. Polecam użytkownika.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...