Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW 3 czy BO

Gość                

trololo  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. MW3 czy BO

• MW3
      16
    • BO
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MW3 jest fajne, ale ja polecam Battlefield 3 :)

Te przemieszczanie się pojazdami i efekty zniszczenia oraz ogromne mapy biją na głowę tą "Zabawkę" zwaną COD :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

MW3 ze względu na to ze się nie tnie xD Black Ops ma coś zrytego i ściny na każdym komie możesz mieć... przynajmniej kiedyś tak było może wyszedł jakiś Patch ... ??

ale głos na MW3

Opublikowano

BO na 100%. Jedynie z powodu zombie. CoD skończył się na 2... w 1 i UO był ten klimat. Teraz niestety tego nie ma. Jeszcze WaW ratuje sytuację.

Opublikowano

w mw3 na modzie tez masz zombie...

MW, MW2, MW3 dla mnie to kupa... BO ich o 100x niszczy :)

WaW dobry. CoD UO to CUD ! Brakuje mi trochę go :/ Dużo ludzi nie gra. Szkoda :<

Opublikowano

BO. Dlaczego?

Przemawia za nim posiadanie TYLKO WERSJI ORYGINALNEJ DO GRY, jebitne Zombie (doszłem z kumplem do 479 rundy xD), bardziej klimatyczny

MW3 to odgrzewany shit.Fabuła stoi na bardzo wysokim poziome, ale 4 raz w to samo? Licząc oczywiście od MW1, które jest zajebiste i trzyma tego nędznego COD'a (razem z 2) przy życiu... Proszę mi tu nie wmawiać, że grafa jest zajebista etc. Moja przygoda z grami zaczęła się 11 lat temu, więc poprzeczka wymagań jest dużo większa. Gra musi posiadać grywalność na wysokim poziomie, grafika musi być jak najbardziej urzeczywistniona (Crysis 1 jest dobrym przykładem), posiadać wyjebane w kosmos wymagania, żeby ludzie uznali, że nie mogą w nią grać, przez komputer :)

Opublikowano

BO. Dlaczego?

Przemawia za nim posiadanie TYLKO WERSJI ORYGINALNEJ DO GRY, jebitne Zombie (doszłem z kumplem do 479 rundy xD), bardziej klimatyczny

MW3 to odgrzewany shit.Fabuła stoi na bardzo wysokim poziome, ale 4 raz w to samo? Licząc oczywiście od MW1, które jest zajebiste i trzyma tego nędznego COD'a (razem z 2) przy życiu... Proszę mi tu nie wmawiać, że grafa jest zajebista etc. Moja przygoda z grami zaczęła się 11 lat temu, więc poprzeczka wymagań jest dużo większa. Gra musi posiadać grywalność na wysokim poziomie, grafika musi być jak najbardziej urzeczywistniona (Crysis 1 jest dobrym przykładem), posiadać wyjebane w kosmos wymagania, żeby ludzie uznali, że nie mogą w nią grać, przez komputer :)

4 raz? chyba 3 ... Powiedz mi jeszcze ze w codzie jest mala grywalnosc to cie wysmieje... chcesz kosmos to ogladaj sobie StarTreka ^ ^

Pojebany temat kazdy ma inny gust i tyle moge sie zalozyc ze te trole dostaly na urodziny od babci cod-a Bo lub Mw i pierdola ze ta l;ub tam jest lepsza a nigdy nie mieli drugiej czesci

Gość malutki688
Opublikowano

babcia sie nie spisala bo powinna kupic bf-a

@topic

moim zdaniem BO, ale najlapszy cod to mw 2 moim zdaniem (sciagnij sobie altwer iw neta, wszytko za darmo 100% legalne i oficjlane przez infinity ward)

masz tam odrazu dlc i dedyki wiec wszytko cacy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...