Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haker Na Polandzie

killaz7531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj jak bylem u kumpla i grałem w WarRocka zobaczyłem haxa super jump itp był w naszej druzynie mial postać snipera i zmienial sobie bronie na m60 famasa psg tmp9 mac10 wszyscy mysleli ze one nie zadaja obrazen ale zadawaly wzial sniperem famasa i wszystkiech jechał... mozecie powiedziec co to za hack ??? lub skad mogl go wziasc?

Opublikowano

Też takiego mam, to jest VIP z ghb

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

napewno Vip bo w nich sa wklejki a ja bym V.I.P a chcial :( albo Anty Kick z OPK i juz by starczylo

@edit co jest 2 razy poszlo?

mca.png
Opublikowano

Wykup sobie na ghb ;] a jak za drogo to napisz na pw

@down

spam

zastanów się dzieciaku co piszesz, hack gdzie bronie zadają obrażenia? Na tym forum czegoś takiego nie ma

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

Specjalista
Opublikowano

Lowie nie spamuj bo kilka tematów niżej masz tego "hacka". Zmień sygnaturę , bo widzę że mama uczyć nie nauczyła.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Ile razy mam Wam tłumaczyć że weapon hack jest spatchowany. Coś ci się musiło pomylić albo masz bujną wyobraźnię. Na 100% "hakowe" bronie nie zadają damage. Idź bajki pisz.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ee master a za ile sprzedajesz tego vipa i czy ma opcie weapon binder ( mażna mieć jak ąchce się tylko bron i zadają obrarzenia)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...