Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]slabe obrazenia

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie bo mam czolg valentine z 4 poziomu i problem w tym ze gdy jest pojedynek z jakims innym czolgiem tez z tego poziomu ja nie zadaje zadbych obrazen mimo ze trafiam (caly czas ktos ma 100 %) dlaczego tak jest? moze polecacie jakis inny czolg ktory jest silny

u1lc.png
Opublikowano

Ponieważ twoje strzały nie penetrują przeciwnika. Staraj się strzelać w słabe punkty.

Mój tut'ek o tym znajdziesz w spisie.

Opublikowano

Nie polecam Valenite'a , bo jak wyszły już czołgi francuskie to on się do niczego nie nadaje. Wprawdzie ma dobry pancerz i gra tylko na bitwach nie większych niż 4 tier (chyba, że pluton) ,

lecz jego działo to nic skoro II tier ma pancerz 40 mm -.-

Opublikowano

bo jak wyszły już czołgi francuskie to on się do niczego nie nadaje

Dlaczego? Idąc twoim tokiem myślenia większosć czołgów się do niczego nie nadaje bo np. pada na serie francuza.

lecz jego działo to nic skoro II tier ma pancerz 40 mm -.-

Nie każdy, Valentine jest wstanie uszkodzić większość czołgów na swoim poziomie i kilka wyższych.

Opublikowano

Dlaczego? Idąc twoim tokiem myślenia większosć czołgów się do niczego nie nadaje bo np. pada na serie francuza.

Nie każdy, Valentine jest wstanie uszkodzić większość czołgów na swoim poziomie i kilka wyższych.

Należy zwrócić uwagę, że jeżeli trafi się bitwa z Pz III to nie ma szans w starciu 1 vs 1

Opublikowano

Valentine to bardzo słaby czołg. Jego jedyną zaletą jest pancerz, dzięki któremu jest w stanie dłużej padać.

Śmieszna sprawa, podczas Valentine i Matilda to są świetne czołgi, a w wocie się do niczego nie nadają. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...