Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teeworlds Server Infection

Zypper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Właśnie postawiłem polski server do teeworlds na modzie infection. Kto gra w tw to wie o co chodzi. Dla początkujących ten typ gry może wydawać się dziwny gdyż nie mają opanowanej gry ;p

Dane servera:

nazwa: Polski server Infection by Zypper

mapa : Dust_by_Zypper

ip nie podaje bo server stoi na moim kompie a ja mam zmienne ip. Łącze mam 6 mb/s więc nie powinno być lagów.

Zapraszam do gry !

Ps.Potrzebuję kogoś kto pomoże mi go zrobić cało dobowo. server bez graczy zabiera nie cale 4 mb ram .Jeśli ktoś zna darmowego VPS albo ma dedyka na którym może umieścic jeszcze kilka małych plików był bym wdzięczny. gg 41394723

Opublikowano

Nie znajdziesz darmowego VPS. A co do serva na kompie to nawet sie na fatyguj mało osób będzie grało. Ten net nic Ci nie da przy około 10graczach bd lagi.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

widać że nie grałeś w tw ;) na necie 2mb nie ma lagow a cały serwer z max graczami zajmuje około 32 mb napewni da się to gdzieś zamieścić w sieci, a jak nie to mogę jeszcze spróbowac postawić go na szkolnym serverze ale tam mam uprawnienia tylko jako user

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...