Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Steam (Saints Row 2)

BiczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Kiedyś kupiłem grę Saints Row 2. Ta gra jest oryginalna i mam do niej kod, ale...

Ale nie pamiętam Steama.

Gdy założyłem nowe konto i wpisuje kod pisze mi, ze jest do duplicat

Czy jest jakiś sposób na odzyskanie konta?

Gdy wpisuje w odzyskiwaniu kod gry nie pokazuje e-mail'u tyko pisze, że jakiś kod czy nazwa została wysłana na e-mail (ale jaki)

Prosze o natychmiastową pomoc.

carv2.jpg

Opublikowano

Ogólnie jak np kupiłeś grę w jakimś empiku czy coś, to ten klucz z pudełka nie jest na steama tylko w czasie instalacji podajesz go, robisz se konto na stronce producenta gry i możesz se grać online :)

Żeby klucz działał na steamie to musisz gre kupić na steamie lub też na allegro specjalny klucz do steama xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

No dzięki, ale gdy odpalam instalacje to instaluje mi steama i prosi o kod. Jak mam zrobić aby podawało normalny?

carv2.jpg

Opublikowano

Ogólnie jak np kupiłeś grę w jakimś empiku czy coś, to ten klucz z pudełka nie jest na steama tylko w czasie

instalacji

podajesz go, robisz se konto na stronce producenta gry i możesz se grać

online :)

Żeby klucz działał na steamie to musisz gre kupić na steamie lub też na allegro specjalny klucz do steama

Mylisz się

Jedyne wyjście to odzyskać konto steam. Musisz sobie przypomnieć jaki miałeś e-mail.

Lub napisz do supportu.

należy zrobić skan z kluczem dla którego aktywowałeś konta czasem chcą i z dowodem zakupu ale rzadko.

Link do poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/320160-ukradli-ci-steam-zajrzyj/page__hl__%2Bodzyska%E6+%2Bsteam__fromsearch__1

syg2i.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...