Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Czarne tekstury i animacje

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, ponieważ po dzisiejszym patchu mam w grze czarne animacje lub w ogóle ich brak. Zamiast mgły mam czarne kwadraty, nie widzę jak ktoś używa skilli, nie widzę jak miniony strzelają, Mam czarną postać itp.

Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem ?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Użyj opcji "Napraw". Całkiem prawdopodobne, że coś Ci się źle spatchowało i przez to masz takie problemy.

Do tego podaj też może jaką masz kartę graficzną.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeśli napraw nie pomogło spraw na nowo sobie to:

-Adobe air

-NET framework

-DirectX

-Sterowniki do karty graf.

deidara2.png

Opublikowano

to nie jest wina karty graficznej -.-

Gra przestała działać po tym jak pod czas patcha zwiesił się komp, a potem zpatchowałem do końca i była lipa. Wydaje mi się, że przez ten reset coś się zjebało. Mam nadzieje, że ta naprawa pomoże, choć nie wiem czemu to tak długo trwa.

@edit naprawa nic nie dała...

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Okazuje się, że jest to wina directx, ponieważ odkąd jakieś cuda się parę dni temu do niego instalowały, było wszystko dobrze, aż nie włączyłem lola, więc teraz pytanie do was jak mam przywrócić lub odinstalować i zainstalować directx tak żeby była starsza wersja. Dodam, że mam directx11 ten co się wgrywa na windows 7 przy instalacji systemu, a problem głównie dotyczy directx3d.

Opublikowano

Po prostu zainstaluj DirectaX jeszcze raz, nie musi być nawet 11. On automatycznie sobie podmieni pliki i naprawi co trzeba.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...