Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MassEffect

Minelife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początek przepraszam was najmocniej, że zaśmiecam swoimi tematami odnośnie gry ten wątek, ale niestety nie wiedziałem w którym wątku mam się do was zgłosić. Ostatnio sięgnąłem po pierwszą część przygód komandora Sheparda.

gra chodzi nie najgorzej do pewnego momentu, mam małe ścinki podczas filmików oraz ładowania poziomu, lecz nie one są tutaj problemem, podczas rozmowy, chodzenia, ładowania poziomu gra się minimalizuje i maksymalizuje, tak ciągle. Problem ten zagraża mojemu komputerowi ponieważ aby wyłączyć tą grę muszę zrestartować komputer (Nawet przycisk na obudowie do wyłączenia komputera nie działa) Gra jest bardzo ciekawa i wciągająca ale niestety ten ów problem mnie ogranicza. Za pomoc nagrodzę oczywiście piątką i punktem reputacji. Prosiłbym o szybką odpowiedz. Jeszcze raz przepraszam.

Opublikowano

Format dysku robiłem 1-2 lata temu. Natomiast teraz skanuje system, niestety potrwa to z 40 minut

Asfalt987 - Dostajesz piątkę oraz punkt za wszelaką pomoc

@Edit

W folderze windows - brak zagrożenia

Opublikowano

"Instalka" działa jak powinna, gra jest oryginalna, zakupiona w Auchanie kilka lat temu, oryginalne pudełko z wszelkimi dodatkami (Pocztówki, poradnik, instrukcja itp)

Za chwilę przeinstaluje grę, może pomoże.

@Edit

Gra przeinstalowana, dalej to samo ;(

Opublikowano

No cóż przyznam, że wymagana prędkość procesora jest wymagana 2Ghz, natomiast mój się popisuje 1.6Ghz

Karta graficzna to Nvidia GT220 1GBx128Bit

Poza tym gram na najmniejszych detalach.

To raczej jakiś niechciany gość na moim dysku, ponieważ gra przez procesor powinna ścinać podczas nie których momentów, a nie raz się wyłączać a raz minimalizować do okna i maksymalizować. Problem bez sensu.

Opublikowano

ja bym radził tutaj formata zrobić, okres 2 lat to bardzo duży okres czasu :D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Ok, dziękuje.

Każdy otrzymuje punkt i 5

Format'a zrobię we wtorek i odpowiem, czy coś pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...