Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgraniem loga gildii

Mumia57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wgraniem loga gildii, problem polega na tym że w oknie gdzie mogę wybrać logo, wybieram sobie jakie kolwiek i po zatwierdzeniu logo gildii się nie pojawia, próbowąłem wszystkich żadne logo tak jakby nie chce wejść.

Powtarzam że po wybraniu loga i zatwierdzeniu go, nie pojawia się ono.

Posiadam 4 level gildii.

Jakieś sposoby, lub sugestie co zrobić.

Czekam na waszą pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wgraj logo i zrestartuj gre, nadal nie ma ?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wgraj logo i zrestartuj gre, nadal nie ma ?

Zrobiłem tak, jednak logo nadal sie nie pojawiło.

Opublikowano

Czy na pewno masz wgrane zdjecie ktore bedzie logiem do folderu tam gdzie trzeba? Czy odpalasz z dobrego miejsca?

Jak to nie pomoże to radze Ci utworzyc w folderze Metin2 dodatkowy folder np Metin2 PL. Wklej tam calego metina ze wszystkimi plikami itp. Co to da? Zmienisz lokalizacje plikow. Najprawdopodobniej nie chce Ci metin zalapac i to powinno pomoc. Jezeli nie pomaga to znaczy ze zla rozdzielczosc fotki

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Czy na pewno masz wgrane zdjecie ktore bedzie logiem do folderu tam gdzie trzeba? Czy odpalasz z dobrego miejsca?

Jak to nie pomoże to radze Ci utworzyc w folderze Metin2 dodatkowy folder np Metin2 PL. Wklej tam calego metina ze wszystkimi plikami itp. Co to da? Zmienisz lokalizacje plikow. Najprawdopodobniej nie chce Ci metin zalapac i to powinno pomoc. Jezeli nie pomaga to znaczy ze zla rozdzielczosc fotki

Zrobiłem jak napisałeś, jednak nadal logo nie chce się wgrać, wymiary fotki to 16x12 czyli takie jak powinny

Logo gildii można wgrywać od 5lvl gildii.

Z tego co mi przynajmniej wiadomo logo gildii można wgrywać od 4 Levelu

I pamiętaj że nowe logo musi mieć wymiary 16x12

Logo ma wymiary 16x12 więdz takie jak powinno, więdz sam nie rozumiem dlaczego nie chce sie wgrać.

Opublikowano

No to może naszego Wiesia posłuchaj.

Choć w sumie wątpie aby to pomogło, bo o ile dobrze pamiętam czasy z PL'a to ja mając gildie to chyba logo wgrałem na 1lv, a bynajmniej nie zwracalem na to uwagi :P

A widzisz inne loga gildi?

Tzn loga innych gildi :P

Opublikowano

No to może naszego Wiesia posłuchaj.

Choć w sumie wątpie aby to pomogło, bo o ile dobrze pamiętam czasy z PL'a to ja mając gildie to chyba logo wgrałem na 1lv, a bynajmniej nie zwracalem na to uwagi :P

A widzisz inne loga gildi?

Tzn loga innych gildi :P

Również nie widzę innych logów gildii.

Gram na .sg i dobrze pamiętam że na 4lvl nie można było wgrać logo a na 5 już tak :)

W takim razie sproboje na 5

Opublikowano

To spróbuj na 5lvl wgrać może pomoże ale wiesz co ja wolę się nie męczyć z wgrywaniem loga.

Wiadomo logo nie najważniejsza sprawa, ale z logiem, gildia inaczej wygląda

Opublikowano

Wgraj logo do katalogu z logami metka tymi 100, możesz sobie spr czy Ci wgra wybierając te podstawowe.

zobacz czy masz odp format.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Wgraj logo do katalogu z logami metka tymi 100, możesz sobie spr czy Ci wgra wybierając te podstawowe.

zobacz czy masz odp format.

Próbowałem podstawowych też nie wgrywa.

Opublikowano

No to skoro nie widzisz też log innych gildi, to masz coś z metkiem nie tak...

Spróbuj reinstall metka ;)

Zrobiłem jak mówileś (reinstall) nadal nic to nie dało, nie wiem w czym rzecz, planuje skontaktować się z Administracja w tej sprawie.

Opublikowano

Usuń Folder Mark i Upload i odpal metina przez te kurczaki. Powinno ci się spatchować i Powinno Działać :)

Daj Lubie To Jeśli Możesz :)

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

Jeszcze pokombinuje z tym wszyscy którzy udzielili się w tym temacie otrzymają "Lubię to"

Pozdrawiam.

Opublikowano

To jest na 100% wina clienta, skoro nie widzisz też log innych gildi.

Pamiętam że kiedyś usuwało się jakiś plik, i było normalnie widać, ale już nie pamiętam jaki...

Opublikowano

Napewno będę szukal rozwiązania tego problemu a zarazem ciekawego przypadku, nie zostawie tak tego. Zastanawia mnie jednak jedno, czy tylko ja mam ten problem czy inni również tylko z tym nic nie robią, A jeżeli tylko ja mam taki problem to dlaczego, "Problem z plikami" ale ciekawe jaki skoro dlaje tak sie dzieje po reinstalacji.

Opublikowano

Napewno będę szukal rozwiązania tego problemu a zarazem ciekawego przypadku, nie zostawie tak tego. Zastanawia mnie jednak jedno, czy tylko ja mam ten problem czy inni również tylko z tym nic nie robią, A jeżeli tylko ja mam taki problem to dlaczego, "Problem z plikami" ale ciekawe jaki skoro dlaje tak sie dzieje po reinstalacji.

Nie tylko ty tak masz, ponieważ ja od dłuższego czasu też...

Opublikowano

Widzę że na razie nikt nie potrafi rozwiązać tego problemu, gdyby ktoś wpadł na jakiś pomysł, proszę pisać nie pogardzę żadną propozycją, przetestuje wszystkie możliwości.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...