Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już kiedyś grałem w dekarona i posiadam tam 60 summonera, i jakoś tak zachciało mi się znów zagrać nim, wiec sobie pobrałem Dekrona z głównej strony...

i otóż mam taki problem jak paczuje go i juz all sie ladnie zrobiło klikam ''Graj'' normalnie jak by nigdy nic juz sie robi czarny ekran (mysle sobie zaraz bd grac) a tu lipa znika i normalnie jak bym nie mial wlaczanego dekarona... (mam win7 ) a przedtem gralem na xp wiecie moze co jest problemem tego ? i jak mozna zaradzić???

Z gory dzieki

Reeeik

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

folder bin w dekaronie, właściwości pliku Dekaron.exe, Zgodność, ustaw na WindowsXP. Dodatkowo spróbuj uruchomić jako admin.

Opublikowano

hehe to jest jakis ruski dekaron -.- nie mam folderu bin wgl ;d ale przecież sciągałem z głównej stronki dekaron... a po zatym zmienilem sobie z win7 na xp i tez to samo wiec wydaje mi sie ze poprostu zly client.. albo cos

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żaden folder bin tylko po prostu prawym na ikonę i rozwiąż problemy ze zgodnością -> wypróbuj zalecane ustawienia > ok

Zresztą jeżeli dawno nie grałeś to poszukaj w necie aktualnego launchera albo manualnego patcha.

であるSpidoo

Opublikowano

Da bo robilem tak z wieloma programami/grami. To wlacza gre w trybie zgodnosci a ikona to tylko odnosnik i nie ma znaczenia gdzie ustawisz.

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...