Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz czy Runes of magic ?

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, którą gierke z tych 2 byście mi polecili ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

RoM !! Można fajnie pograć :D tylko obowiązek - gildia i ts

Rappelz był dobry, lecz już nie jest ze względu na dzieci grające w niego. Kiedyś było SUPER!! ts, gildia i jedziesz. Teraz to nawet party trudno znaleźć - dla przykładu. Kiedyś pisałeś na czacie LFDP ( szukam party ) i po 3 min pisało z 5 osób. Kilka dni temu pisałem o party - znudziło mi się - zostawiłem spambota na 2 godz. Od czasu do czasu zerkałem. Była jedna wiadomość - było party ale go nie ma. Gdy do mnie napisał było a 10 min pózniej nie

76561198034810506.png

• 1 rok później...
Opublikowano

wida nie graliśćie dawno w roM ja właśnie skończyłam dzieci to tam jest mnustwo a jeszcze wiecej chamskich ludzi a bractwa to takie ze ja dziekuje chyba ze miałam pecha i do złych bractw sie dołanczałam no ale w każdym bądz razie raz 2 mnie znudziła i do tego zadań tyle ze nie wiadomo czasem co robić i gdzie iść

Opublikowano

wida nie graliśćie dawno w roM ja właśnie skończyłam dzieci to tam jest mnustwo a jeszcze wiecej chamskich ludzi a bractwa to takie ze ja dziekuje chyba ze miałam pecha i do złych bractw sie dołanczałam no ale w każdym bądz razie raz 2 mnie znudziła i do tego zadań tyle ze nie wiadomo czasem co robić i gdzie iść

Lecz gra i tak się dobrze trzyma i jest dobra ;] RoM

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...