Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Metin2 PL Gdzie jest 100% drop na szkate ? :)

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to forum jest zalozone po to aby sie dzielic

pewnie duzo osob z tego forum nie wie gdzie dropia te szkaty . no wiecie ze z metinow dropicie i dropicie i nie prawda ? a ja wiem gdzie na 100 leca :)

1. Postac musi miec + - 65 lv

2. Idziemy do lasu na Metki :) z kazdego metka w lesie leci Szkata

Pozdrawiam ;p

Prosze o zdjecie Paru % ;*

Naprawili juz .. szkoda ale wczesniej z kazdego metka w lesie lecialo :)

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się z takim bajerem jak '100%' dropu na szkaty, metin to gra na szczęście więc raczej nie ma 100 procentowej pewności, najwyżej później przetestuję. ; )

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Opublikowano

drop w lesie?? weź sie puknił w łepek w lesie wgl nie dropią poszłem surą 75 wp z rękawicą złodzieja i nic x5 metków 85 rozwalilem nic nie dropło x4 90 też nic na i to na czystym metku... metki mordu polecam na ognistej ziemi tam dropi z każdego metka:)

Opublikowano

drop w lesie?? weź sie puknił w łepek w lesie wgl nie dropią poszłem surą 75 wp z rękawicą złodzieja i nic x5 metków 85 rozwalilem nic nie dropło x4 90 też nic na i to na czystym metku... metki mordu polecam na ognistej ziemi tam dropi z każdego metka:)

zastanow sie co piszesz . jakos CALY SERVER ( KRONOS ) jest w Lesie :) i kazdy prawie powie ci ze tam dropia Skrzynie .

ps sam sie " puknil w lepek " :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...