Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Strona CA i nexoneu.com!

Fruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... Od paru dni mam problem ... Strona gry Combat Arms sie nie uruchamia ...

Jaki ma to problem... W launcherze mam białe tło nie widzę eventów ... Nie moge wyjść wejść do klanu ...

Mam internet radiowy ,to moze być problem ... ? Pomocy Dal 5 w prof i + ;d

Opublikowano

Też mam radiówke i nie mam takich problemów.Nie jedna osoba miała taki problem i z tego co pamiętam nikt tego nie rozwiązał.

Możesz zmienić domyślną przeglądarke na inna usunac ciasteczka z domyślnej przeglądarki.

Wyłaczyć zaporę ..

Tutaj kolega miał podobny problem zastosuj sie do tamtych porad moze one pomoga

http://www.mpcforum....na-combat-arms/

Wiadomo zadzwonisz do dostawcy to ci będzie działać

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Podstawowe czynności, sprawdź przez inną przeglądarkę, wejdź przez proxy, ustaw główną przeglądarkę inną niż IE. Jeśli te czynności nie pomogą, to skontaktuj się z dostawcą internetu, komuś też strona nie działała, zadzwonił do dostawcy neta i problem zniknął. Co do tego białego okienka w zakładce clan i banneru, to jest problem z IE, jeśli masz IE 9, to zainstaluj inną wersję, bo to białe okienko jest spowodowane tą wersją IE. Spróbuj, powinno pomóc.

Opublikowano

Niestety ,ale to też nie działa .... To wkurza bo nie moge nowego konta zrobić pragnę dodać ,ze wcześniej dostałem juz 2-3 bany

@edit

Mam IE 7 ...

Próbowałem przez IE i przez Google Chrom jak i na 2 komputerze (wi-fi) Firefox...

OMG... Pomoże mi ktoś .?

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ja mam to samo z tym.

Jeszcze problemu wgl. nie rozwiązałem...klanu nie moge w grze mieć.

+ na inne programy ten problem też się kładzie ;/

Mi powiedzieli abyś nowszego I.E. zainstalował ;/

Ale i tak wiem , że główny problem z tego się wywodzi,

Opublikowano

Siemka. Miałem ten sam problem i się z nim uporałem. Powodem może być antywirus, ktory być może zablokował stronę CA. Odinstaluj antywira i zobacz czy dalej to samo. Dodam że u mnie zmiana antywira pomogła rozwiązać ten problem. Jak pomogłem liczę na lajka ;]

Opublikowano

Ja miałem to samo i nic nie pomagało.Musiałem dzwonić do dostawcy internetu i zapytać o co chodzi,w czym jest problem.Po jakich 5 minutach wszystko działało normalnie.Dostawca neta przełączył mnie na inny port,ponieważ CA EU korzysta z jakiegoś proxy(nie powiem dokładnie bo to gość na szybko przez telefon mi tłumaczył).Sam nic nie zrobisz z tym,musisz skontaktować się z dostawcą netu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...