Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki server do wbicia się jeszcze w top(ilośc graczy)

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Znacie jakiś server dobry czasowo(tzn. można na nim normlanie grać a nie tak że u nas 4 w nocy a u nich 17:00 i spaceball) , i mało zaludnione , żeby jako tako dało rady się do topki wbić ? Tak żeby chociaż top 800 , 500 coś takiego.

MX1 to już jest przeżytek , zapchany jak cholera. Myślałem o GE7 , Anglia 2 , Niemcy 7.

Czy macie może jeszcze jakiś server ?

Opublikowano

Na mx1 chodzi oto że oni mają 17:00 godzine i wtedy sie lata a u nas jest 5 w nocy , takie granie nie ma najmniejszego sensu i już sie o tym przekonalem bo jestem tam top300

Także zastanawiam sie tez ... PL3 niby nie jest takie złe ? A jaka frakcja najlepsza jesli chodzi o range i botting ?

@down spoko :) poszło PW

Opublikowano

Na pl3 oddałem moje konto i z tego co wiem (kolega mówił) ranga jest najmniejsza na VRU.

Więc podejrzewam że tam też jest najmniej osób.

MMO jest chyba najbardziej oblegany(osobiste obserwacje) :)

Jeśli chcesz wybocić nowe konto na PL3, to chętnie wybocę kolejne równolegle z Tobą :)

Opublikowano

Na pl3 najmniejsze rangki na vru, ale na wszystkich firmach pułkownik w granicach 500k, na vru trochę ponad, eic i mmo trochę poniżej.

Anglia 2 dobry serwer bo pusty i tani i czasowo ten sam, jakby co to polski klan na vru jest.

Niemcy 7 zapchane i full przelewiarzy, jak to niemcy.

Ge7 same boty i już trudno by było je dogonić (pół roku do tyłu).

Brazylia 1 bardzo słaby serwer ale czasowo tak jak Meksyk.

Ja czekam na nowy serwer jakiś.

Opublikowano

ja Polecam server Hiszpania 4 frakcje Vru jest co bic szybko range wbijesz

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

Francję odradzam, ranga jest horrendalnie wysoka, jedyny + do mała ilość graczy a z boceniem to nie wiem bo ostatnio nie bocę

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

2@up Noob teraz na pułkownika na hiszp 4 Trzeba dokładnie 612 tysi punktów rangi a na mmo 528 tysi więc na generała jakies 2 mil terasz stoi

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

Węgry 1 polecam :D o godzinie 15:00 dzis latalo multum ludzi. z reszta jak w kazdy inny dzien. ranga w miare od 340tys plk. ja maja 1.2miliarda pd jestem w top 100 ;)

Opublikowano

Siema, Ja polecam Anglia 2 gram tam i mam FE, Pet'a na 9 lev i desighn Solace. Co do firmy najlepsza jest tam EIC aMMO i VRU idą w parze :P Moge ci podać mój nick to pogamy :P Pozdo

Opublikowano

Siema, Ja polecam Anglia 2 gram tam i mam FE, Pet'a na 9 lev i desighn Solace. Co do firmy najlepsza jest tam EIC aMMO i VRU idą w parze :P Moge ci podać mój nick to pogamy :P Pozdo

haha xD może jeszcze LF3, oslonki LF4 i PP napiszesz? xD kogo to obchodzi;p

Topic. moze jakies wspolne konto by zrobić ? ;*

Opublikowano

Wbijaj do AWP bo już 1 licka no gg do kał bota ci przepadnie !

Opublikowano

Kolego powiem ci to najkulturalniej jak mogę ( w twoim przypadku ) SPIERDALAJ CHUJU JEBANY!

Przepraszam za słownictwo ale musiałem koledze wytłumaczyć... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...