Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powiazane konta...

Rzecz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jesli mam FB na kompie ktorych używam i maja one innego meila niz konto głowne czy moge dostac BANA na głownym koncie na ktorym nigdy nie były uzywane zadne haki.Jezeli tak to prosze o pomoc jak tego uniknac.

Opublikowano

Jeżeli na postaci pod FB jest inny email niż na głownej, to jeżeli dostaniesz bana na FB to na główna nie.... Pod warunkiem że z nia nie handlowałeś.

Najlepiej Drop przekazuj Przez wyrzucanie na ziemie... albo przez sklep :) wtedy bana nie dostaniesz :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeżeli na postaci pod FB jest inny email niż na głownej, to jeżeli dostaniesz bana na FB to na główna nie.... Pod warunkiem że z nia nie handlowałeś.

Najlepiej Drop przekazuj Przez wyrzucanie na ziemie... albo przez sklep :) wtedy bana nie dostaniesz :)

No ale z tego wynika że przez handel z przypadkową osobą można dostać bana bo się okaże że grała na hackach.

Kilka razy mi się już w grze zdarzyło że ktoś do mnie podszedł włączył handel i wrzucił zbroje a ja przez przypadek nacisnąłem Akcjeptuj, potem ta osoba dostaje bana no i ja też tylko dlatego że z nią handlowałem :D

Nielogiczne troche.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jeśli maile są inne nie dostaniesz bana.

Jeśli nie handlowałeś między tymi kontami, to raczej nie dostaniesz bana.

Jeśli nie handlowałeś między kontami i maile są inne to bana nie dostaniesz.

W razie dalszej pomocy zapraszam na PW bądź GG, cls.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...