Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać lee sinem:)

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napaliłem się na Lee Sina, wreszcie jest w rotacji a tu suprajs - Czitek grać nie umie xD

Mógłby mi ktoś dać dobry buuild, jak combo wykonywac, ogólnie jak ogarnąć tą postać bo widziałem typków którzy ownili tym:)

Z góry thx

Opublikowano

Lee sin to bardzo trudna postac do ogarniecia jest moim mainem ;d , robisz go pod off tanka staraj sie robic skille tak ze zrobisz Q dwa uderzenia i but bo lee sin ma dobry pasyv 40% predkosci atkau jak uzyje skilla ulti tylko dobijaj bo mozesz komus pomoc uciec ;d.

Opublikowano

lee sin'a robi sie pod offtanka tzn. warmog atma itd. najlepiej isc do jungli bo szybko ja czysci i ma dobre ganki. to samo co up jezeli bijesz to pamietaj o pasywie co uzyty skill dostajesz zwiekszony as nie napazaj wszystkimi skillami kiedy to nie jest konieczne tylko : Q ->AA->Q->AA->W->AA->W->AA. i tak dalej

Opublikowano

Lee sin jest bardzo specyficzną postacią, która dobrze prowadzona jest "OP", a w złych rękach "Useless". Najlepiej się spisuję w Jungle jak na Solo top; co do buildu do jungli: cloth armor+5 hp (Vampiric scepter)-------- Buty-----------Wrigless Latern-------- Mercury---------- Tutaj zależy jak jestem mocno feednięty a przeciwnicy to "warzywa" to składam Blood Thister-------- Triniti force------------- jak nie to Atmog a potem wymienione itemy; na solo topa biorę taki sam build. Oczywiście w late sprzedaję Latarkę a kupuję coś pod MR.

Opublikowano

Lee sin jest bardzo specyficzną postacią, która dobrze prowadzona jest "OP", a w złych rękach "Useless". Najlepiej się spisuję w Jungle jak na Solo top; co do buildu do jungli: cloth armor+5 hp (Vampiric scepter)-------- Buty-----------Wrigless Latern-------- Mercury---------- Tutaj zależy jak jestem mocno feednięty a przeciwnicy to "warzywa" to składam Blood Thister-------- Triniti force------------- jak nie to Atmog a potem wymienione itemy; na solo topa biorę taki sam build. Oczywiście w late sprzedaję Latarkę a kupuję coś pod MR.

No kurwa, kolejny typ, który myśli, że po złożeniu trinity, lee sin jest uber pro. Nie typie, mylisz się, zbędna mana + attack speed - czyli zmarnowana kasa, nty. Poza tym Lee Sin'a składa się pod offtanka, a nie od razu AD, bo nawet z tym 15% life steala padasz jak creep.

http://www.mpcforum.pl/topic/550822-poradnik-dla-lee-sina/page__view__findpost__p__3938504

/\ Build.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

No kurwa, kolejny typ, który myśli, że po złożeniu trinity, lee sin jest uber pro. Nie typie, mylisz się, zbędna mana + attack speed - czyli zmarnowana kasa, nty. Poza tym Lee Sin'a składa się pod offtanka, a nie od razu AD, bo nawet z tym 15% life steala padasz jak creep.

http://www.mpcforum.pl/topic/550822-poradnik-dla-lee-sina/page__view__findpost__p__3938504

/\ Build.

Napisałem "

- Tutaj zależy jak jestem mocno feednięty a przeciwnicy to "warzywa"" więc czytaj ze zrozumieniem :P

Opublikowano

Napisałem "

- Tutaj zależy jak jestem mocno feednięty a przeciwnicy to "warzywa"" więc czytaj ze zrozumieniem :P

I co z tego? Nadal useless.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

zamiast trinity można złożyć frozen malleta :) ta pasywka ze slowem bardzo dobra + dostajemy sporo hp :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Lee sin to bardzo trudna postac do ogarniecia jest moim mainem ;d , robisz go pod off tanka staraj sie robic skille tak ze zrobisz Q dwa uderzenia i but bo lee sin ma dobry pasyv 40% predkosci atkau jak uzyje skilla ulti tylko dobijaj bo mozesz komus pomoc uciec ;d.

Gówno prawda nie jest trudny.

Build off-tank. Najlepiej chodzic nim w jungle ;p

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Po co do lee trinity? przeciwż to jest słaby item dopiero nakoncu... zawsze Frozen/warmog, preferuje frozena, atma, oczywiscie do jungli wringle lattern butki pod AS(jako 2 item),Bloodthirst,Potem gra sie kończy, jesli nie to kupujesz jeszcze to czego nie masz warmog/frozen zeby były oba.

CLOTH ARMOR+5HP POTÓW>BUTKI AS>WARMOG/FROZEN MALLET>WRINGLE LATERN>ATMA>BLOODTHIRST>WARMOG/FROZEN MALLET

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Lee wcale nie jest trudny wystarczy trochę ogaru i ownimy.Wiem ,bo jest moim mainem.Build to zwykle robię taki

-doran blade/lub tarcza

-buty merce/tabi

-latarnia

-warmog( można zrobić malleta ale imo warmog lepszy slowa i tak mamy z E)

-Atma

-i tu GA/FoN/thormail/Omen

-sprzedajemy dorana i kupujemy jak potrzebujemy dmg to lw/tf( ja wole LW ze względu na cenę i nie lubie tfa):DLub znowu survi

-sprzedajemy latarnie i dajemy BT

Najlepiej iść do jungli ,bo tam jest świetny ale ja nim solo topa też nie często przegrywam tam też jest ok.

Po co do lee trinity? przeciwż to jest słaby item dopiero nakoncu... zawsze Frozen/warmog, preferuje frozena, atma, oczywiscie do jungli wringle lattern butki pod AS(jako 2 item),Bloodthirst,Potem gra sie kończy, jesli nie to kupujesz jeszcze to czego nie masz warmog/frozen zeby były oba.

CLOTH ARMOR+5HP POTÓW>BUTKI AS>WARMOG/FROZEN MALLET>WRINGLE LATERN>ATMA>BLOODTHIRST>WARMOG/FROZEN MALLET

Dobry pomysł, nic survi tylko puste hp -.-.Sorry masz te 50 armora z atmy. LOL latarnia po malecie?Przecież ona w late jest usseles wstaw ją lepiej przed frozen mallet.
Opublikowano

Buty tylko do zmiany ;p albo 'Mercuriale' albo Tabi Ninj

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

• 1 rok później...
Opublikowano

combo qwrqw , składaj omen , lodowy , ducha i atma.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...