Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dostanie za to bana ?

cyken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, trudno powiedzieć, przeglądnąłem ten profil w Combacie, i staty normalne, konto założone w 2009, tak duża liczba killi jest trochę dziwna, na dodatek w 1 rundzie, według mnie to jakiś bug, bo mając taką rangę raczej nie jechałby na LT, ale według mnie może dostać bana, po tym co się ostatnio dzieje, ostatnio dwóch GOA poleciało.

Opublikowano

tez tak kiedyś miałem(nawet reporta nie ma ) ale niektórzy dostawali za to reporty i z tego co pamiętam bana za to nie ma zwykły błąd w grze.

Nawet tam nikt nie napisał +1 ban wszyscy mówią o bugu więc bana nie będzie (chyba że Nexonowi znowu palma odbije).

Tak jak @up powiedział 2 GOA poleciały nieadawno więc nexon jest zdolny żeby zbanowac i to konto ale osobiście sadze że bana nie będzie.

@down

osobiscie stawiam ze nie dostanie bana :]

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

lol przecierz jest napisane CZY DOSTANIE ZA TO BANA a nie CZY DOSTANE BANA ,nie nie mam tak wysokiego lvla mam cpt 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...