Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin xauth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! pewnie wielu już wie o co mi chodzi z tym pluginem, chodzi o bug związany z nim na temat logowania się jako np.: Admin czy H@

tak więc moje pytanie brzmi czy dało by się tak zrobić żeby wszystkie dane graczy na temat /login /register itd z xauth przerzucić do pluginy AuthMe tak żeby

po ponownym wejściu na serwer nie musieli się ponownie rejestrować?! Chyba wiecie o co mi chodzi! Z góry dzięki wielkie!

Opublikowano

Witam! pewnie wielu już wie o co mi chodzi z tym pluginem, chodzi o bug związany z nim na temat logowania się jako np.: Admin czy H@

tak więc moje pytanie brzmi czy dało by się tak zrobić żeby wszystkie dane graczy na temat /login /register itd z xauth przerzucić do pluginy AuthMe tak żeby

po ponownym wejściu na serwer nie musieli się ponownie rejestrować?! Chyba wiecie o co mi chodzi! Z góry dzięki wielkie!

Opisz to dokładniej .. Chodzi ci żeby nie musieli śie ponownie logować ?? Jak o to ci chodzi to tak nie da się zrobić ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...