Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osób do stworzenia oraz prowadzenia serwera Freebuild.

CRPG.BIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, poszukuję ogarnięte i pełnoletnie osoby chcące zdziałać coś w świecie serwerów Minecraft, a przy tym być może trochę dorobić. Mój plan zakłada w przyszłości prowadzenie sieci serwerów, dlatego też jest to zabawa na dłuższą metę.

Czego poszukuję, przede wszystkim osoby ogarniające bez problemu wszelkie potrzebne pluginy do Freebuild, chodzi o profesjonalny system dotacji oraz permissions. Dodatkowo na pierwszym serwerze chcę opracować rozwiązania, których nie ma jeszcze na innych serwerach.

Przyda się także obeznany administrator lub ktoś, kto prowadził już serwer Minecraft, gdyż doświadczenie jest podstawą.

Co do zysków, kosztów. Jeżeli znajdą się odpowiednie osoby ( szukam max dwóch osób oprócz mnie ), wszystko dzielimy na 3, szukam współpracowników. Dlatego też każdy zysk po opłaceniu serwera będzie dzielony na nas po równo.

Ze swojej strony oferuję kreatywność jeżeli chodzi o powstawanie budowli plus stworzenie profesjonalnej grafiki na forum plus bloga.

Wymogiem jest ukończone 18 lat, ze względów urzędowych.

Chętnych zapraszam na PW lub gg:

40342000

Zarabiaj tak jak tysiące! Załóż swojego chomika!

chomik234x60.gif

Opublikowano

Pisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...