Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Legalne zarabianie z IS - dedyk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chciałbym sie od Was dowiedzieć jak to dokonca jest. Ja wiem ze było już kilka takich tematów, ale żaden z nich nie prowadził do rozwiązania tego problemu.

Mianowicie to ze pliki serwerowe są legalne to już wiem bo poza tym ze nie są w rękach GF ani też w udziałach Ymir'a tylko firmy Webzone o ile nie przekrecilem nazwy .

I teraz tak by GF sie nie doczepil to załóżmy ze korzystam z clienta 2008 .

Problem sie zaczyna tutaj bo chciałbym zarabiać na IS i nie wiem czy mi sie ktoś o to nie doczepi.

Zakładam ze bede uczciwy i 22 czy ile tam 23% będę płacił podatku .

Ciekawi mnie to jak działają takie serwery jak Pandora, Elitę, Tristram czy Balmora, no są one legalne i zarobek z nich ludzie mają jak wiadomo.

Opublikowano

Lol od kiedy pliki są legalne ? Nie są legalne i należą do Ymir'a

Nie ma legalnych Prywatnych serverów.

GF czy Ymir się nie dojebie prędzej ścignie Cie skarbówka jak podatku za IS nie będziesz odprowadzał

To że będziesz używał clienta 2008 nie robi z Twojego servera legalnego ponieważ ten client też należy do nich

Te servery też działają nielegalnie.Może kiedyś ktoś weźmie się za ściganie tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...