Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Brak odpowiedzi...

szyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mianowicie problem z gra battlefield 3 a dokladnie chodzi mi tu o multi, gdy gram mecz czesto zdarza sie ze gra zostaje przerwana i pokazuje sie komunikat "brak odpowiedzi" bardzo mnie to denerwuje bo nie dostaje pkt. expa za koncowa runde i nie moge w spokoju gra ;/ . Wspolpraca i singe elegancko smiga.

PS Nie wiem czy to wazne ale nie mam najnowszych sterow od karty bo gdy je zainstaluje bf3 strasznie mi laguje (duzo ludzi tak ma)

Daje +++ za kazda sensowna odp. ; D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Trochę to nie będzie zgodne z tematem, ale dostajesz punkty po zakończeniu każdej rundy (wraz z raportem bitewnym), więc tym się akurat przejmować nie musisz. (tak, chodzi mi tu o punkty w grze + baretki i tak dalej) A co do Twojego problemu, to wiele ludzi tak ma i problemów nie da się rozwiązać. Mnie wywala z gry kiedy chce, znajomego zaś ZAWSZE pod koniec rundy, tak więc nie wiem, czy jest co się doszukiwać rozwiązań. Może jakiś patch w przyszłości to naprawi (wersja bardzo optymistyczna).

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zapory . Ax333l nie dostanie wszystkich baretek zapomniałeś o najlepszy gracz i najlepsza drużyna nawet jak masz z 5 k przewagi i wyjdziesz minutę przed końcem mapy tych dwóch baretek nie dostaniesz

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zapory . Ax333l nie dostanie wszystkich baretek zapomniałeś o najlepszy gracz i najlepsza drużyna nawet jak masz z 5 k przewagi i wyjdziesz minutę przed końcem mapy tych dwóch baretek nie dostaniesz

Zapory wylaczone i do tej pory dziala bez zarzutu wielkie dzieki ; D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...