Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam taki problem . Jak dopisac do permissionsEx lub Essenitals aby gracze mogli uzywac /kit tools

nw np . - essentials.kit

Prosze o odpowiedzi

DAJE LIKE I 5 DO PROFILU

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

co do kolegi @up : Racje masz , ale to nie wiem czemu nie działa , żaden sposób nie działa :/ tez tak miałem , męczyłem się długo aż zrezygnowałem....

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Wiem że to tylko spam ale musisz uważać przy edycji... Też tak miałem ale z innymi rzeczami, tylko że wtedy przypadkowo 2 spacje dałem zamiast jednej więc wszystko się spieprzyło. Najlepiej przed edycją zapisz sobie to co miałeś(kopia zapasowa), i potem dopiero edytuj ale bądź uważny bo jak już kolega wyżej napisał jeden fałszywy ruch, i wszystko się spieprzy...

minecraft2t.png

My Achievement's

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

W essentials, jest bodajże jakiś dokument tekstowy "kits" nie jestem pewny, ale zobacz czy tam w ogóle masz jakieś "kity" zrobione, jeśli masz go pusty to poszukaj jakiegoś gotowca.

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

ustawienia kitów są w config.yml dlatego co kolega wyżej pisze nie ma sensu ....

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

@up Możliwe nie pamiętam co było w tym pluginie, a żadnej paczki na komputerze nie mam, więc jeżeli wprowadziłem w błąd to sorry.

Proszę o usunięcie paru procent ostrzeżeń - Staram się

cissygna.png

Opublikowano

aha ok. Jeszcze jedno zasadnicze pytanie . Czy jak ustawilem kity to mam dodac -essentials.ki.tools do permissionsEx czy do essentialsu tam w grupmenager worlds world users czy jako tak ??? Daje rowniez likes

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

aha ok. Jeszcze jedno zasadnicze pytanie . Czy jak ustawilem kity to mam dodac -essentials.ki.tools do permissionsEx czy do essentialsu tam w grupmenager worlds world users czy jako tak ??? Daje rowniez likes

do permissions to musisz dodać .

Opublikowano

Teraz sie pokazal problem ;/ Jak ustawic nazwe kit np /kit start bo dziala mi ten domyslny /kit starter . A ja chce dodac kit vip i inne ale jak to zrobic ???

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...